Video: Skandāls NBA finālsērijā! Līdzjutējs pagrūž Lauriju un tiek izraidīts no zāles

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas trešajā spēlē norisinājās nepatīkams atgadījums, kurā Goldensteitas "Warriors" līdzjutējs pagrūda Toronto "Raptors" basketbolistu Kailu Lauriju. Laurijs cer, ka viņu pagrūdušais līdzjutējs tiks diskvalificēts no NBA mačiem.

"Raptors" komanda trešdien svinēja uzvaru NBA finālsērijas trešajā spēlē, atgūstot vadību sērijā. Kanādas komanda viesos ar rezultātu 123:109 (36:29, 24:23, 36:31, 27:26) pārspēja iepriekšējo divu sezonu čempioni "Warriors", sērijā līdz četrām uzvarām panākot 2-1.

Vienā no spēles epizodēm Laurijs iekrita skatītāju priekšējās rindās, kur kāds "Warriors" līdzjutējs, kuram turklāt bija akreditācijas karte, pagrūda basketbolistu plecā.

"Līdzjutējiem ir sava telpa, mēs mīlam savus fanus. Tomēr tādiem līdzjutējiem tur nevajadzētu atrasties, tas nav pareizi. Es neko nevaru darīt, lai sevi pasargātu. Taču līga dara labu darbu, un ceru, ka viņš uz visiem laikiem tiks diskvalificēts," sarunā ar ESPN teica Laurijs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu