Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Liepājas dzīvnieku patversme publisko mirušu kucēnu foto. Lūdz sabiedrības palīdzību suņu nāves iemesla noskaidrošanai (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lita Krone / LETA

Ceturtdien, 6. jūnijā, Liepājas pilsētas pašvaldības dzīvnieku patversme "Lauvas sirds" savā oficiālajā "Facebook" lapā publiskojusi nonāvētu kucēnu fotogrāfiju ar lūgumu pēc sabiedrības iesaistes, lai noskaidrotu suņu nāves iemeslu.

Liepājā Spīdolas ielā pie veikala "Naktiņš" maisā tika atrasti trīs kucēni. Pēc ekspertīzes veikšanas, kucēni bija aptuveni 2,5 mēnešus veci. Ņemot vērā plaušu stāvokli, tie tikuši noslīcināti.

Patversme aprakstā pie nepatīkamās fotogrāfijas raksta, ka apzinās, ka šādus skatus publiskot nedrīkst, taču viņi vēlējušies ar šo fotogrāfiju piesaistīt liepājnieku uzmanību, lai noskaidrotu suņu nāves iemeslus.

"Un, lai kādas būtu Jūsu šī brīža emocijas, mēs neesam par linča tiesu vai vardarbību. Galvenā doma šai ziņai ir, ar cerību, ka kāds spēs sniegt kaut mazāko pavedienu, lai atrastu vainīgo," rakstīts pie nepatīkamās fotogrāfijas.

"Lauvas sirds" ierakstu papildinājusi plkst. 20.05, ka ir saņēmuši informāciju par atrastajiem dzīvniekiem. Informācija tikšot nodota Valsts policijas rīcībā.

Uzmanību! Nepatīkami skati! 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu