Saderinājusies fitnesa modele Karīna Akmens

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pašmāju fitnesa modele Karīna Akmens saviem faniem sociālajos tīklos pavēstījusi priecīgus jaunumus - viņu bildinājis mīļotais vīrietis. 

Kā martā ziņoja "Apollo", Akmens sociālajos tīklos arvien vairāk parādījās kopbildes ar vīrieti vārdā Endrjū Hīlijs, abiem regulāri pozējot mīļos kadros. Noprotams, ka abu attiecības sākušās jau pagājušā gada nogalē, jo abi kopā pozējuši pie Ziemassvētku eglītes, kā arī izklaidējušies janvāra sākumā. 

Taču tagad modele ar laimes pilnu ierakstu paziņoja, ka ir saderinājusies, publicējot vairākus kadrus gan ar savu mīļoto, gan parādot gredzenu. 

“Pilnībā saviļņota! Un simtreiz jā! Nekas nekad nav bijis tik jēgpilns!” pie fotogrāfijām rakstīja Akmens. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karīna Akmens ???? (@karinaakmens) on

Par bildinājumu sociālajos tīklos pavēstīja arī viņas mīļotais, atklājot, kā lūdzis Akmens roku. Kā izrādās, vīrietis mājās izveidojis skaistu kompozīciju no ziediem un baloniem, uzrakstījis zīmīti un blakus nolicis gredzenu, tādējādi lūdzot kļūt modeli par viņa sievu. 

Hīlījs bija pacenties un uzdrukājis bildinājuma vārdus arī uz viņas meitas Sofijas krekliņa: "Mammu, vai tu precēsi Endrjū?" 

"Pagājušonakt es lūdzu manu labāko draudzeni mani apprecēt. Karīna, tu man esi parādījusi, kas ir īsta mīlestība, līdzjūtība un atbalsts. Esmu ļoti sajūsmināts par nākamo nodaļu mūsu dzīvēs! Ļoti mīlu gan tevi, gan Sofiju!" rakstīja Hīlijs. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrew (@andrew_healey) on

Pērnā gada februārī Akmens izšķīrās no amerikāņa Zaka Smita pēc trim laulībā nodzīvotiem gadiem, jo vīrietis viņu krāpis, kamēr aizritējis Akmens devītais grūtniecības mēnesis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrew (@andrew_healey) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu