Sestdienas horoskops: 8. jūnijs (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lācis. Ilustratīvs attēls.
Lācis. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Horoskops sestdienai, 8. jūnijam. 

AUNS Tev var piedāvāt iesaistīties izdevīgā projektā. Tomēr, pirms pieņem priekšlikumu, apdomā, vai tev pietiks laika un spēka uzņemties papildu pienākumus. Un kā būs ar ģimeni?

VĒRSIS Ar apbrīnojamu vieglumu tev izdosies nogludināt asumus ģimenē. Labs laiks, lai dotos nelielā atpūtā. Vari doties uz sporta zāli. Bet, ja neesi aktīvas atpūtas piekritējs, apmeklē kādu kultūras pasākumu.

DVĪŅI Esi piesardzīgs ar naudu, dokumentiem, svešiem noslēpumiem. Nav vēlams aizņemties naudu. Neskatoties uz grūtībām, ko sagādās šī diena, būsi labā omā un pat gatavs palīdzēt citiem!

VĒZIS Raizes, uztraukumi var izraisīt apātiju vai pat saslimšanu, tāpēc centies saglabāt možu garu, neskatoties uz pārdzīvojumiem! Neizolē sevi no sabiedrības, neatsakies no baudām, tieši otrādi – iepriecini sevi!

LAUVA Kāds Lauvas zīmes pārstāvis gūs ievērojamus panākumus sportiskajās aktivitātēs. Ar savu enerģisko un neatlaidīgo rīcību, panāksi vēlamo rezultātu. Vakarpusē ieteicama karsta vanna un veselīgs miegs!

JAUNAVA Būsi samērā sasprindzis, pat nedaudz agresīvs. Peldbaseina vai pirts apmeklējums noteikti nomierinās tavu prātu. Varbūt vakarā saņemsi patīkamas ziņas, kas ievērojami uzlabos tavu omu.

SVARI Tev neapšaubāmi svarīgas būs personīgās attiecības, mīlas lietas. Kādam Svaru zīmes pārstāvim saskaņai ar otro pusīti var traucēt greizsirdības izpausmes. Centies neļaut negācijām sabojāt kopdzīvi.

SKORPIONS Iespējams, tu pārāk koncentrēsies uz vienu konkrētu lietu un nepamanīsi daudz svarīgākas nianses. Centies būt vispusīgs. Vēloties uzlabot materiālo stāvokli, centies skaidrāk apzināties, kā to plāno izdarīt!

STRĒLNIEKS Diena vairāk saistīsies ar personīgo dzīvi. Tieksies pavadīt laiku kopā ar tuviniekiem, uzlabot emocionālo saikni ar mīļoto cilvēku. Dienas otrajā pusē esi piesardzīgāks pie auto stūres.

MEŽĀZIS Var negaidīti izdoties izlīdzināt agrāk radušās nesaskaņas. Šodien labāk neaizdod naudu, jo var gadīties, ka parādnieks pārrēķina savas atmaksas iespējas. Velti vairāk laika mīļotajam cilvēkam.

ŪDENSVĪRS Tev raksturīgais enerģiskums, aktivitāte nedaudz mazināsies. Varbūt taupīsi spēkus kādam izšķirošam solim. Centies nokārtot senas lietas, parādus. Liktenis var piespēlēt tev jaunas iespējas.

ZIVIS Dienai piemitīs duāla daba. Gaidāmi gan prieki, gan bēdas, līksme un skumjas. Tomēr, lai vai kas šodien notiktu, saglabā mieru un tici, ka labais noteikti ņems virsroku pār negācijām!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu