Svētdienas horoskops: 9. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA-AFI

Horoskops svētdienai, 9. jūnijam. 

AUNS Ja reiz esi nolēmis šodien pastrādāt, tad noteikti pacenties novest iesāktās lietas līdz galam, neapstājies pusceļā. Vari saskarties ar ilūziju vilinājumu, iespējamu pašapmānu. Ieklausies mīļotā cilvēka padomos!

VĒRSIS Neizlaid iniciatīvu no rokām; laba diena, lai tiktos ar biznesa partneriem. Vari rīkot lietišķas tikšanās. Pacenties izskaidroties ar mīļoto cilvēku, kamēr kāds pārpratums nav sagandējis kopdzīvi.

DVĪŅI Aktivizēsies sabiedriskā dzīve. Modīsies alkas pēc sabiedrības uzmanības, novērtējuma. Šis var būt zīmīgs brīdis Dvīņiem skatuves māksliniekiem. Attiecībās ar mājiniekiem valdīs saspringta gaisotne.

VĒZIS Tev būs svarīgs miers un saskaņa ģimenē, tāpēc rūpēsies par to, lai visiem būtu labi un mājinieki savā starpā nemeklētu kašķi! Piemērots laiks laulības saišu stiprināšanai vai jaunu attiecību veidošanai.

LAUVA Diena paies vienā steigā. Varbūt iegādāsies saimniecībai nepieciešamās lietas. Vakarā tev var parādīties tieksme visu pārspīlēt. Šodien iespējamas romantiskas tikšanās, taču tās nesniegs vēlamo prieku.

JAUNAVA Būsi izlēmīgs par to, ko šodien vēlies darīt. Tai pašā laikā spēsi veidot saskanīgas un draudzīgas attiecības ar mājiniekiem. Ja esi plānojis veikt lielākus pirkumus, dari to labāk dienas pirmajā pusē.

SVARI Labāk atcelt plānoto braucienu, jo dažādu apsvērumu dēļ šodien tev labāk palikt mājās. Bērni var lūgt palīdzību, morālo atbalstu, un arī otrā pusīte daudz labprātāk laiku pavadītu kopīgās mājas aktivitātēs.

SKORPIONS Šodien plānotās tikšanās var nenotikt, plāni mainīties. Esi piesardzīgs, darbojoties ar uguni. Vakarā emocijas sitīs augstu vilni. Varbūt sastrīdēsies ar kaimiņu vai citu mazāk pazīstamu cilvēku.

STRĒLNIEKS Ieteicams apmeklēt kādu sabiedrisku pasākumu. Noteikti apskati kino un teātra afišas, galvenais - nesēdi mājās. Par sevi var atgādināt neatrisinātas ģimenes problēmas.

MEŽĀZIS Varbūt būsi liecinieks kāda cilvēka negodīgai rīcībai. Esi piesardzīgs savos izteikumos; ja šodien kādu aizvainosi, tas var būt uz ilgiem laikiem. Starp citu, arī pats uz aizrādījumiem reaģēsi visai asi.

ŪDENSVĪRS Nekrāj problēmas sevī, centies tās risināt nekavējoties! Ja netiec galā saviem spēkiem, iesaisti mājiniekus un draugus. Velti pastiprinātu vērību bērnu dienas gaitām, draugiem.

ZIVIS Esi uzmanīgāks, tērējot savus finanšu līdzekļus. Pirms iegādājies kādu preci, pārliecinies par tās kvalitāti un patieso nepieciešamību. Ar savu rīcību diemžēl vari izpelnīties ģimenes locekļu kritiku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu