Ekoloģiskas un kvalitatīvas koka dārza mājas, pirtis, lapenes un nojumes

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Vasarā pieaug pieprasījums pēc ekoloģiskām un kvalitatīvām koka dārza mājiņām. Dārza šķūnīši instrumentu un dārza tehnikas glabāšanai, pirtis veselīgam dzīvesveidam, lapenes pasēdēšanām ģimenes vai draugu lokā, bet lielākas dārza mājas kā vasarnīcas siltajā gadalaikā.

NeoMājas.lv palīdz izvēlēties koka konstrukciju risinājumu dārza vides labiekārtošanai atbilstoši klienta vēlmēm un funkcionalitātei. Piedāvājam dažādu koka ēku gatavos projektus, kā arī izstrādājam projektus pēc individuāla pasūtījuma, nodrošinot pilnu pakalpojumu klāstu, sākot no projekta izstrādes un ražošanas līdz objekta piegādei un montāžai visā Latvijā.

Vienstāva koka konstrukcijām ar platību līdz 25m2 (rūpnieciski ražotām līdz 60m2) nav nepieciešama būvatļauja, tām nepieciešams paskaidrojuma raksts, kas jāiesniedz pašvaldības būvvaldē. NeoMājas.lv iesniedz klientam visu saskaņošanai nepieciešamo informāciju par izvēlēto koka konstrukciju.

Lapenes

Lapeņu izmēri pieejami sākot no 6m2 līdz 30 m2. Formas - kvadrāta, piecstūru, sešstūru, astoņstūru - ļauj izvēlēties savam dārzam atbilstošāko risinājumu. Lapenes iespējams iedalīt divos tipos: atvērtā tipa lapenes, kas pildīs arī nojumes funkciju, vai slēgta tipa lapenes ar stiklotām logu rūtīm. No praktiskā viedokļa piemērotāks ir otrais variants, jo slēgta tipa lapenes pasargās no lietus, vēja un odiem, logi ir atverami, lai izvēdinātu telpu vai baudītu patīkamu vēsmu vasarā.

Viens no populārākajiem lapeņu tipiem ir apvienotā lapene, kas ietver gan atvērto nojumes daļu, gan slēgto konstrukcijas daļu, kā, piemēram, Zigmārs

Konstrukcijas CENAS sākot no €900.

Plašāka lapeņu izvēle apskatāma te. 

Foto: Publicitātes foto

Grila namiņi

Oriģināls slēgtās lapenes variants ir grila mājas! Slēgta tipa lapene ar atveramiem logiem un iebūvētu grilu, un skursteni. Grila mājas ir iespējams izmantot kā vasarā, tā arī ziemā. Tās ir ļoti ietilpīgas, pateicoties mājiņas plānojumam. 6m2 mājiņā var ērti sasēst 10 draugu plašs pulks. Tikmēr 9m2 liela grila māja var uzņemt līdz pat 14 cilvēkiem. Grila mājas izvēlē jāpievērš uzmanību grila galdam. Var izvēlēties starp divu veidu materiāliem – akmens vai koks. Akmens virsmas galds, lai arī izmaksās dārgāk, kalpos ilgāk. To nesabojās ne karstums, ne skrāpējumi. Populārākie grila namiņi ir Solvita un Karmena, tādu grilu iespējams ievietot arī citās koka konstrukcijās.

Konstrukcijas CENAS sākot no €2650.

Plašāka grila māju izvēle apskatāma te.

Foto: Publicitātes foto

Dārza šķūnīši

Mūsdienās mantu krājumi aug neticamā ātrumā. Ideāls risinājums to uzglabāšanai - dārza šķūnis gan dārza instrumentiem, gan tehnikai, gan riepām un velosipēdiem. Dārza šķūņi izmēros pieejami no 3m2 līdz 20m2. Atkarībā no izvēlētā izmēra, tos iespējams būvēt gan kā individuālas ēkas, gan arī kā piebūvi pie mājas sienas. Izvēloties šķūnīti, iesakām izvēlēties mājiņu ar divviru durvīm, lai ērti varētu ievietot platākas mantas, kā piemēram, dārza ķeru, velosipēdu vai zāles pļāvēju.

Konstrukcijas CENAS sākot no €400.

Plašāka šķūņu izvēle apskatāma te.

Foto: Publicitātes foto

Auto novietnes un nojumes

Lai taupītu savu laiku un necīnītos ar apsnigušu, aizsalušu auto, ļoti noderīgas ir auto nojumes jeb garāžas. Tās iespējams veidot gan atvērtā tipa, gan slēgtā, gan apvienojot labo no abiem veidiem un atvērtai auto novietnei pievienot slēgto nodalījumu, kas pildīs šķūņa jeb mantu novietnes funkciju. Izmēros tās iespējams ražot līdz pat 53m2. Arī garāžas ir iespējams būvēt kā piebūves pie sienas vai kā individuālu būvi.

Konstrukcijas CENAS sākot no €1100.

Plašāka auto nojumju izvēle apskatāma te.

Izvēlies visu vajadzīgo sava dārza labiekārtošanai! Kvalitatīvas, ekoloģiskas dārza koka mājas:

  •  Vasaras un kempinga mājas;
  •  Grila mājas (aprīkotas ar griliem);
  •  Terases;
  •  Lapenes;
  •  Pirts kubli;
  •  Pirtis;
  •  Bērnu mājiņas;
  •  Dārza šķūņi;
  •  Auto garāžas, nojumes;
  •  Suņu būdas;
  •  Šūpoles, bērnu laukumiņi.

Plašāka informācija par dārza labiekārtošanu pieejama mūsu mājaslapā

Seko līdzi mūsu jaunākajiem projektiem sociālajās platformās:

Facebook: Neomājas.lv 

Instagram: neomajas.lv

Draugiem.lv: Neomājas 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu