Kuras Zodiaka zīmes bērnībā ir īpaši negantas? (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Visi būs ievērojuši, ka katrs bērns jau kopš bērnības ir ar unikālu un īpašu raksturu. Krasas izmaiņas novērojamas pat starp vienu vecāku atvasēm. Par to, kā bērna uzvedību ietekmē viņa Zodiaka zīme, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Ja mazajam ragainim kaut ko aizliedz, vecāki var būt vairāk kā droši, ka viņš to noteikti pamēģinās - ielīdīs mammas skapī, paraustīs kaķi aiz astes un bez sirdapziņas pārmetumiem apēdīs visus saldumus, kuriem vien tiks klāt. Šīs zīmes pārstāvjiem pretošanās noteikumiem un pavēlēm ir asinīs, taču ar vecumu tie kļūst prātīgāki un pielaidīgāki. Līdz tam gan nāksies samierināties ar mazā Auna nevaldāmo raksturu!

Skorpions

Skorpioni jau kopš bērnu dienām zina, kā iegūt to, ko tie vēlas. Viņi bieži vien ir kaprīzi un neapmierinātības gadījumā nekautrēsies uzrīkot īstu jandāliņu.

Šīs Zodiaka zīmes bērnu var savaldīt tikai ar patiesi stipru gribasspēku apveltīti vecāki.

Dvīņi

Šīs Zodiaka zīmes bērni ir ļoti stūrgalvīgi. Ja mazā atvase būs nolēmusi, ka neēdīs putru, tā paliks pie sava lēmuma un ne par ko no tā neatkāpsies. Zem šī zvaigznāja dzimušie bērnībā mēdz rīkoties īpaši impulsīvi. Reti kurš vecāks spēs panākt, ka Dvīņu zīmes bērns tiem klausa - viņi rīkosies pretēji vecāku gribai tīri spīta dēļ.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs nespēj nosēdēt uz vietas. Apkārtējā pasaule šīs Zodiaka zīmes bērnam šķiet tik interesanta, ka tas gluži vienkārši nespēj atturēties no vilinājuma uzreiz skriet pie katra pamanītā dzīvnieka vai pacelt jebkuru spožu nieciņu.

Vecākiem ir pagalam grūti mazā Ūdensvīra dzīvē ieviest kārtību un atbildību.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu