Porziņģa iepriekšējā NBA trenera slavenā sieva jūsmo par Latviju (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Svētdien, 9. jūnijā, Rīgā tika atklāta 18. "Basketball Without Borders Europe 2019" talantu nometne, kas pirmo reizi notiek Latvijā. Uz to ieradušies vairāki pasaulē atzīti basketbolisti un treneri, tostarp viens no NBA basketbola komandas Milvoki "Bucks" treneriem Džošs Longstafs ar sievu Keriju Rouzu.

Iepriekš Longstafs strādāja Ņujorkas "Knicks" komandā par galvenā trenera Džefa Hornačeka palīgu, 2016. ierodoties Latvijā un individuāli strādājot ar Porziņģi. Abi vīrieši vairākkārt publiski viens par otru izteikušies atzinīgi.

Tagad, kamēr Longstafs aizvada laiku basketbola nometnē, vasarīgos laikapstākļus Latvijā bauda viņa slavenā sieviņa Kerija Rouza, kura strādā par aktrisi, erotisko fotosesiju modeli, dziedātāju un dejotāju. 

“Kaut varētu iemūžināt šīs pilsētas skaistumu labāk, nekā tas izdodas mana iPhone kamerai! Mana ekskursija pa Rīgu bija lieliska! Jūgendstila arhitektūra (no 1900. gadu sākuma), vēsture par to, cik daudz režīmu šai pilsētai ir gājuši pāri (un tagad tā ir brīva), skaistās koku ieskautās bruģētās ielas, kuras man šķiet fantastiskas, Melngalvju nams un Sv. Pētera baznīca, kas vairākas reizes “aizdomīgu” iemeslu dēļ ir sabrukusi… Es vienkārši mīlu šo pilsētu. Tik daudz rakstura! Esmu ļoti priecīga, ka man bija iespēja to izpētīt un tik daudz ko iemācīties,” rakstīja Rouza, publiskojot vairākus foto no šeit aizvadītā laika. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerri Rose (@k3rriros3) on

Tāpat viņa vēstīja, ka ļoti novērtē iespēju piedalīties sava vīra NBA ceļojumā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerri Rose (@k3rriros3) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerri Rose (@k3rriros3) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerri Rose (@k3rriros3) on

Kā ziņots, "Basketball Without Borders Europe 2019" darbā piedalās vairāki pašreizējie un bijušie NBA spēlētāji, tostarp latviešu basketbolisti Dairis Bertāns (Ņūorleānas "Pelicans"), Dāvis Bertāns (Sanantonio "Spurs"), Rodions Kurucs (Bruklinas "Nets") un Kristaps Porziņģis (Dalasas "Mavericks"), kā arī Sems Dekers (Vašingtonas "Wizards") un Džonatans Aizeks (Orlando "Magic").

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu