Ronaldu apņēmības pilns turpināt spēlēt Portugāles valstsvienībā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: EPA/Scanpix

Krištianu Ronaldu arī pēc uzvaras UEFA Nāciju līgas turnīrā ir apņēmības pilns turpināt spēlēt Portugāles futbola izlasē.

Portugāles izlase svētdien savās mājās UEFA Nāciju līgas finālā ar 1:0 apspēlēja Nīderlandi, kļūstot par pirmo turnīra čempioni.

Tikmēr 34 gadus vecais Ronaldu valstsvienībā UEFA Nāciju līgā pirms tam nespēlēja, bet atgriezās uz pusfināla un fināla mačiem, demonstrējot līdera cienīgu sniegumu, jo pusfinālā viņš guva trīs vārtus jeb "hat-trick".

"Portugāles izlase ir uzvarējusi svarīgos turnīros, piemēram, 2016.gada Eiropas čempionātā un UEFA Nāciju līgā. Tas varētu šķist vienkārši, bet patiesībā tas ir grūts darbs, jo tā vārdā ir daudz jāziedojas," pēc svētdien gūtās uzvaras sacīja Ronaldu. "Kamēr vien man būs spēks un motivācija, es turpināšu aizstāvēt Portugāles krāsas. Kad esmu ar nacionālo komandu, jūtos kā mājās."

Zīmīgi, ka svētdien Ronaldu bija vienīgais futbolists, kurš pārstāvēja Portugāli 2004.gada Eiropas čempionāta finālturnīrā, kas arī norisinājās tās mājās. Toreiz portugāļi cieta zaudējumu finālā pret Grieķiju.

"Izlasē esmu spēlējis 16 gadus, bet vēl joprojām jūtu to pašu entuziasmu, kāds man bija 18 gadu vecumā. Vienmēr cenšos no sevis atdot visu, turklāt portugāļi vienmēr mani atbalsta, tāpēc paldies viņiem par to. Cenšos viņiem atdarīt ar labu sniegumu, vārtiem un uzvarām," neslēpa Ronaldu.

Ronaldu izlasē aizvadījis 158 spēlēs guvis 88 vārtus, būdams komandas visu laiku rezultatīvākais futbolists.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu