"Mamm, piedod, ka tev jācieš manis dēļ." Policija veikusi pārbaudi Ģirģena mātei piederošā uzņēmumā (5)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens pirms Ministru kabineta sēdes.
Iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens pirms Ministru kabineta sēdes. Foto: Edijs Pālens/LETA

Valsts policija pagājušajā nedēļā veikusi pārbaudi iekšlietu ministra Sanda Ģirģena (KPV LV) mātei piederošā uzņēmumā, turklāt interesi par to esot izrādījuši arī citi dienesti, ko politiķis uzskata par provokāciju, izriet no viņa paustā sociālajā tīklā "Facebook".

Ģirģens sociālajā tīklā ievietojis Valsts policijas Jēkabpils iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas vecākā inspektora Aināra Vingra parakstītu pārbaudes aktu par pārbaudi ēdināšanas uzņēmumā "Krustpils ceļavējš 3" Jēkabpilī.

6.jūnijā pārbaudē klātesot bijusi ministra māte, uzņēmuma valdes locekle Elza Ģirģena.

Ministrs paudis viedokli, ka kopš viņš un brālis, Saeimas deputāts Kaspars Ģirģens (KPV LV) nolēma doties politikā, "lai cīnītos pret korupciju, stulbību, bezdarbību un nolaidību valsts pārvaldē" un, lai ienestu jaunas pārmaiņas, viņi pastāvīgi saskaroties ar provokācijām, pārbaudēm un nomelnošanu.

Ģirģens raksta, ka pāris mēnešos viņa mātes kafejnīcā esot viesojies Valsts ieņēmumu dienests, Valsts darba inspekcija, Pārtikas veterinārais dienests, Kriminālpolicija un Valsts policijas Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvalde. Ministrs arī paudis, ka esot iesūtīti cilvēki, "kuriem liekas kotlete ir saindēta".

Pēc viņa paustā, pēc tam Jēkabpils policijas iecirknī pratināta ministra māte un izmeklētājs uzdevis jautājumus par totalizatoru likmēm.

Tāpat ministrs raksta, ka attiecībā pret viņu Valsts ieņēmumu dienests, veicot kontroles, esot atradis nepamatotus izdevumus - uzturlīdzekļus, izdevumus ēšanai un ārstēšanai, ko viņš esot samaksājis tuvam cilvēkam un ārstēšanai pret vēzi.

"Ja, šo tekstu lasa šo pasākumu, provokāciju organizatori... Ziņa Jums... Mani tas nebiedē... Arī mana mamma ir stiprs cilvēks. Es pabeigšu savu misiju... izravēšu Jūs ar saknēm... Visam savs laiks," nobeigumā paudis ministrs.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu