Ietriecas kokā un nesadala krustojumu. Brīvdienās Latvijā 37 cilvēki cietuši autoavārijās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

Brīvdienās galvaspilsētā un tās apkaimē notikušas vairākas smagas avārijas, kurās cietuši 37 cilvēki. Divi smagi negadījumi aizvadītajā nedēļas nogalē notika Bolderājā un galvaspilsētas centrā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Smaga autoavārija notika uz Daugavgrīvas šosejas, starp sabiedriskā transporta pieturu "Spilves lidlauks" un "Pagrieziens uz Voleriem". Tajā cietuši vairāki cilvēki un tobrīd uz notikuma vietu nosūtīti teju visi operatīvie dienesti.

Pēc sākotnējās informācijas, iebraucot kokā, bija avarējusi vieglā automašīna.

Avārijā cieta pieaugušais un bērns, kuri ar gūtajām traumām nogādāti slimnīcā.

Drīz vien izsaukuma vietā ieradušies arī ceļu policisti, kuri fiksējuši negadījuma vietā redzamās pēdas, kā arī uzklausījuši auto sēdošo un avārijas aculiecinieku stāstīto. Tā kā avārijā cietuši cilvēki, šīs lietas materiāli tālāk nonāks uz izmeklētāja galda. Tāpat, visticamāk, sasistajam automobilim tiks nozīmētas tehniskās ekspertīzes.

Savukārt sestdienas rītā galvaspilsētā Stabu un Brīvības ielas krustojumā saskrējies taksometrs "Škoda" un vieglais auto "KIA".

Valsts policijas darbinieki vēl noskaidros vaininieku, taču. aplūkojot avārijas sekas, tiek spriests, ka viens no automobiļiem, visticamāk, krustojumā iebraucis pie sarkanās gaismas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu