Dubra: Kopīgiem spēkiem mēģināsim tikt no šīs situācijas ārā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Dubra
Kaspars Dubra Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas futbola izlases aizsargs Kaspars Dubra cer, ka valstsvienība kopīgiem spēkiem tiks ārā no sava zemākā punkta.

Latvijas futbola izlase pirmdien 2020.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē Daugavas stadionā ar 0:5 (0:4) kapitulēja Slovēnijai, ciešot smagāko zaudējumu pēdējo gadu laikā.

Latvijas futbolisti parādīja bezzobainu spēli, pieļaujot vairākas rupjas kļūdas un ļaujot pretiniekiem saimniekot mājinieku soda laukumā.

"Vēlētos atvainoties līdzjutējiem, kuri mūs atnāca atbalstīt. Tā spēlēt nedrīkst. Ceru, ka tas ir zemākais punkts, kurā esam bijuši. Kopīgiem spēkiem un vienoti mēģināsim tikt no šīs situācijas ārā. Vairāk man nav komentāru," teica Dubra. 

Latvijas izlase pie uzvaras nav tikusi jau 12 spēles pēc kārtas jeb kopš pagājušā gada 2.jūnija. Savukārt oficiālos turnīros vienība iepriekšējo panākumu guva 2017.gada 10.oktobrī Pasaules kausa kvalifikācijā pret Andoru.

G apakšgrupā pēc četrām spēlēm ar 12 punktiem vadībā ir Polija, tālāk ar septiņiem punktiem ir Izraēla, sešus punktus iekrājusi Austrija, pieci punkti ir Slovēnijai, četrus punktus guvusi Ziemeļmaķedonija, bet Latvija ir bešā.

Eiropas čempionāta finālturnīram kvalificēsies divas labākās izlases.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu