Trešdienas horoskops: 12. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Savvaļas govs.
Savvaļas govs. Foto: Pexels

Horoskops trešdienai, 12. jūnijam. 

AUNS Nav izslēgts, nonāksi situācijās, kurās tev vajadzēs lietot gan izdomu, gan arī humora izjūtu. Pateicoties nejaušībai, labvēlīgai apstākļu sakritībai, vari tikt pie labāka atalgojuma vai pat darba.

VĒRSIS Attiecībās ar mīļoto iezagsies rutīna, tomēr tu nevēlēsies neko mainīt, vienkārši gaidīsi, kas notiks tālāk. Savukārt darba jomā būsi neatlaidīgs un enerģisks. Vakarā vari sajusties patiesi izšāvies.

DVĪŅI Neļauj steigai, apkārt valdošajai saspringtajai gaisotnei nelabvēlīgi ietekmēt profesionālos sasniegumus. Esi apzinīgāks un centīgāks, veicot ikdienas pienākumus. Nav ieteicami lieli tēriņi.

VĒZIS Neļaujies drūmām domām, centies saskatīt it visā pozitīvo pusi. Pašreizējā situācija nebūs tik dramatiska, kā varētu likties. Ģimenes locekļi tev palīdzēs atgūt dzīvesprieku un iekšējo līdzsvaru.

LAUVA Pielūko, lai tavi apgalvojumi būtu patiesi pārdomāti, citādi pastāv risks iedragāt profesionālo reputāciju, iedzīvoties liekās galvassāpēs. Labāk veiksies ar radošo dzīvi saistītajām Lauvām.

JAUNAVA Var saasināties hroniskas kaites, nervu sistēma kļūs jutīgāka. Kontaktējoties ar agresīvi noskaņotiem cilvēkiem, centies saglabāt savaldību. Esi piesardzīgāks pie auto stūres, nepārkāp braukšanas ātrumu.

SVARI Spīdēsi ar savu asprātību un šarmu. Daži Svaru zīmes pārstāvji uzņemsies samierinātāja lomu starp naidīgi noskaņotiem kolēģiem. Pārsteidz mīļoto cilvēku ar romantiskām vakariņām vai kādu dāvanu.

SKORPIONS Tev neapšaubāmi labāk patiks darboties vienatnē. Nav izslēgts, kaldināsi jaunus nākotnes plānus vai saņemsi interesantus sadarbības piedāvājumus. Zvaigznes iesaka rūpīgāk ieklausīties intuīcijā.

STRĒLNIEKS Nesteidzies ar lēmumiem un rīcību, kārtīgāk izvērtē savas šā brīža patiesās iespējas. Uzklausi apkārtējo viedokli, jo citu domas var likt apzināties nianses, kuras citkārt būtu paslīdējušas garām.

MEŽĀZIS Darba šodien būs vai pilnas rokas. Var gadīties, ka pat papusdienot tā īsti nesanāks laika. Tomēr, neskatoties uz visu iepriekš minēto, atceries, ka pēc smagā darba nāks saldi augļi!

ŪDENSVĪRS Zvaigznes iesaka striktāk nodalīt darbu no privātās dzīves. Šobrīd ir piemērots mirklis, lai tiktu galā ar birokrātiskajiem šķēršļiem, risinātu ar mantojumiem, nekustamo īpašumu saistīto.

ZIVIS Ja apkārtējie tevi ilgi raustīs kā lauvu aiz ūsām, tu bez jebkādiem paskaidrojumiem, nozudīsi no viņu redzesloka un ļausies savas iekšējās pasaules sakārtošanai. Pabrīdini mīļoto, ja plāno vēlāk atgriezties mājās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu