Zodiaka zīmes, kuras gultā ir visdāsnākās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Šo Zodiaka zīmju pārstāvji ir intīmo attiecību čempioni - ar tiem zem segas atkal un atkal gribēs palīst ikviens. Par to, kuras no Zodiaka zīmēm gultas attiecībās labprātāk sniedz, kā saņem, vēsta portāls "Bustle".

Auns

Auna zīmes pārstāvju konkurētspējīgā enerģija spēj tos padarīt par kaislīgiem mīļākajiem. Auni ir ietiepīgi un spītīgi, kas šoreiz spēlē par labu to gultas biedriem - tie vēlas gūt partnera orgasma uzvaras gultā. Viņi nepiekāpsies, ja nebūs viss līdz galam, turklāt ir gatavi par to cīnīties.

Gulšanās vienā gultā ar Aunu var arī ieilgt, līdz partneris no gultas neizkāps pilnībā apmierināts.

Svari

Svaru zīmes pārstāvji mīl līdzsvaru, tomēr, ja runa ir par gultas dzīvi, viņi nav tik punktuāli. Zem šī zvaigznāja dzimušajiem ir svarīgi no partnera dzirdēt baudas kliedzienus, pirms ļauj iepriecināt sevi.

Svari tīko noskatīties uz savu partneri, kad pār tā prātu dominē baudkāre un uzbudinājums.

Jaunava

Lai gan šīs zīmes pārstāvji parasti kautrējas runāt par seksuālajiem piedzīvojumiem, tas nenozīmē, ka viņus klusībā netirda neizmērojama zinātkāre. Viens pētījuma objketiem noteikti ir šīs punktuālās Zodiaka zīmes partnera uzbudināšana.

Jaunavas dievina, ka tās apbrīno un iekāro, tāpēc ir gatavas uz visu, lai to sasniegtu. 

Zivis

Zivju romantiskā un maigā daba labprāt pakļaujas lomu spēlēm un partnera idejām. Šīs Ūdens zīmes pārstāvjiem patīk atklāt ko jaunu, bet tam arī vienlaikus ir jābūt kam klasiskam un drošam. Par bīstamiem eksperimentiem gultā Zivis padomās divreiz, pirms piekritīs.

Un tomēr - Zivīm patīk iepriecināt savus partnerus, un, ja to gultas fantāzijas saskanēs ar viņu uzskatiem un vēlmēm, viņas tās izpildīs ar lielāko prieku un kaisli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu