Brīvrunas cīņā "Štuka par bazaru" uzvarējis Abra

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Grīziņkalna sporta kompleksā 11. jūnijā, mēnesi pirms hiphopa mūzikas lielākā notikuma – “Ghetto Games Hip Hop” festivāla Ventspilī, astoņi dalībnieki - gan pavisam jauni, gan tādi, kuri jau sevi pierādījuši iepriekšējos gados, sacentās par labākā titulu Ghetto Games brīvrunu vārdu kaujā “Truba un štuka par bazaru”. Šogad uzvaras laurus plūca Abra jeb īstajā vārdā Edgars Spudiņš. 

Māksliniekam gan šī nebija pirmā uzvara - viņš uzvaras laurus plūca arī 2017. gadā. 

Dalībnieku vidū bija jau labi zināmie iepriekšējo gadu pārstāvji - Zirnis, kurš bija 2018. gada uzvarētājs, Abra, jaunais talants E.V. un Bergs – talantīgs brīvrunu rīmētājs, kurš jau vairākus gadus sevi pierādījis šāda veida sacensībās, Smilga, "New Wavy" apvienības pārstāvis Steps, kā arī citi dalībnieki.

Brīvrunu kauja ir hiphopa stilā izpildīta vārdu cīņa, kurā katrs no dalībniekiem sacenšas, uz vietas izdomājot rīmes ar atskaņām. Asprātīgākais un veiksmīgākais saņem gan žūrijas novērtējumu, gan arī klātesošo skatītāju uzmundrinājumu.

Žūrijā šogad bija spilgti hiphopa kultūras pārstāvji – Skutelis, ansis un Eliots.

Pasākumu vadīja Edgars Sniegs un Antons Semeņaks.

Abra savā īpašumā ieguva gan 1000 eiro, gan jaunu viedtālruni. 

Šā gada Ghetto Games brīvrunu vārdu kaujas ”Truba un štuka par bazaru” notikums bija veltīts 90. gadu hiphopam, amerikāņu automašīnām un GTA San Andreas videospēlei, līdz ar to dalībniekiem tiks doti uzdevumi, kas ir saistīti ar šīm tēmām. Uzvarētājs saņems jau tradicionālo naudas balvu un šogad pirmo reizi arī premium klases viedtālruni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu