Ceturtdienas horoskops: 13. jūnijs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Horoskops ceturtdienai, 13. jūnijam. 

AUNS Labāk sekmēsies darbs komandā. Kamēr tu nodarbosies ar globālākām lietām, kolēģi spēs veiksmīgi tikt galā ar kaitinošajiem sīkumiem, formalitātēm. Nav izslēgtas nelielas pārmaiņas ģimenes dzīvē.

VĒRSIS Var rasties neparedzēti kavēkļi, problēmas, kuras kavēs iecerēto plānu īstenošanu. Ja nepieciešams, droši lūdz palīdzību uzticamam kolēģim. Šodien nevajadzētu kārtot juridiskus jautājumus.

DVĪŅI Profesionālajā jomā izrādīsi pārsteidzošu elastīgumu, spēju pielāgoties apstākļiem. Ja nepieciešams, vari ķerties klāt tehniskiem jautājumiem, kārtot ar transportu, loģistiku saistīto.

VĒZIS Drošāk paļaujies uz intuīciju, vairāk seko savai sirdsbalsij. Dienas pirmā puse vairāk atbilstoša lietišķu, organizatorisku jautājumu risināšanai. Savukārt pēcpusdienā vari pievērsties radošām aktivitātēm.

LAUVA Vēlēsies padižoties ar saviem vai atvasīšu sasniegumiem, sadzirdēt līdzcilvēku uzslavas, komplimentus. Galvenais, nekļūsti pārlieku uzstājīgs, prasīgs! Ieteicams atturēties no alkohola!

JAUNAVA Tava tieksme pēc perfekcionisma var radīt saspīlējumus attiecībās ar kolēģiem. Lai neradītu nevajadzīgus strīdus, esi maķenīt pretimnākošāks, atsaucīgāks un pieļāvīgāks.

SVARI Šobrīd no tevis tiks prasītas izteiktas koncentrēšanās spējas, neatlaidība un vēlme apliecināt sevi, neskatoties uz grūtībām. Ļoti nozīmīgs būs tuvinieku morālais atbalsts, iedrošinājums.

SKORPIONS Vēlēsies kā nākas pārliecināties, vai jaunie sadarbības partneri vai kolēģi ir cilvēki, kuriem vari uzticēties. Nav izslēgts, ka būsi sagatavojis savdabīgu pārbaudījumu, lai kliedētu visas šaubas.

STRĒLNIEKS Labprāt dalīsies ar apkārtējiem savā pieredzē, uzklausīsi arī līdzgaitnieku stāstus. Šodien gūtās atziņas var lieti noderēt privātās dzīves sakārtošanai. Darba lietās tev smaidīs veiksme.

MEŽĀZIS Tev liksies svarīgi visu īstenot pēc iepriekš nospraustā plāna, savukārt zvaigznes saka priekšā, ka jūtamākus panākumus gūsi, pateicoties improvizācijai un nestandarta skatījumam uz notiekošo.

ŪDENSVĪRS Nevēlēsies pakļauties cita viedoklim, tev būs pašam savas idejas, kurām uzticīgi sekosi! Individualitāte nav peļama lieta, taču centies nepārvērtēt savas iespējas, būt piesardzīgāks ar solījumiem.

ZIVIS Nedzīvo ilūziju pasaulē, centies ar abām kājām stāvēt uz zemes. Ja veicamas pārrunas ar priekšniecību, sadarbības partneriem, pārliecinies, ka esi pienācīgi sagatavojies, bruņojies ar atbilstošu argumentāciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu