Marejs vienspēlēs cer atgriezties šīs sezonas laikā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Endijs Marejs
Endijs Marejs Foto: Reuters/ScanPix

Britu tenisa zvaigzne Endijs Marejs vienspēlēs cer kortā atgriezties šīs sezonas laikā, lai gan viņš cenšoties šo procesu nesasteigt.

Bijušais pirmā ranga numurs Marejs janvāra beigās pārcieta otro gūžas operāciju un šobrīd noris viņa rehabilitācija. Martā viņš paziņoja, ka vairs nejūt pēcoperācijas sāpes, taču nav pārliecināts, vai spēs atgriezties tenisā augstākajā līmenī.

Savukārt nākamnedēļ 32 gadus vecais Marejs plāno atgriezties apritē, kad kopā ar Felisiano Lopesu piedalīsies dubultspēļu sacensībās Londonas "ATP World Tour 500" turnīrā. Viņš dubultspēlēs plāno startēt arī prestižajā Vimbldonā.

"Pagaidām esmu ļoti piesardzīgs un speru mazus soļus. Jūtos labi, kopumā sāpes nejūtu un izbaudu treniņus," teica Marejs. "Nedomāju, ka brīdī, kad beigsies Vimbldona, es uzreiz atgriezīšos vienspēlēs, un viss būs kārtībā. Man vēl ir daudz darāmā. Esmu situācijā, kad jūtu, ka nākotnē varēšu būtu konkurētspējīgs."

"Ceru, ka kādā brīdī šogad es varēšu atgriezties vienspēlēs," cerīgs bija Marejs. "Nevēlos uzlikt laika limitu. jo šobrīd jūtos labi. Man nav nepieciešams spēlēt Vimbldonā vai ASV atklātajā čempionātā. Ja man tas izdotos, būtu lieliski, tomēr šobrīd par to nedomāju."

Marejs, kurš ir izcīnījis trīs "Grand Slam" titulus, emocionālā preses konferencē "Australian Open" laikā janvārī paziņoja, ka plāno beigt karjeru pēc Vimbldonas čempionāta, bet šobrīd situācija varētu būt mainījusies.

Neviens spēlētājs pēc līdzīgas gūžas operācijas nav atgriezies laukumā. Tiesa, slavenais dubultspēļu meistars Bobs Braiens nesen atgriezās sacensību apritē pēc gūžas traumas sadziedēšanas un kopā ar savu brāli Maiku izcīnīja titulu Delrejbīčas "ATP World Tour 250" turnīrā.

Braiens izteicās, ka vairs nejūtot sāpes, un mudināja Mareju sekot viņa piemēram un atgriezties tenisā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu