"Makgregors lūdzās, lai nenogalinu viņu!" Habibs atklāti par iespējamo revanša cīņu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors un Habibs Nurmagomedovs
Konors Makgregors un Habibs Nurmagomedovs Foto: Reuters/ScanPix

Pērnā gada oktobrī norisinājās slavenā cīņa, kur savā starpā tikās īru cīkstonis Konors Makgregors un krievu sportists Habibs Nurmagomedovs. Uzvaru izcīnīja Habibs, kurš tagad nācis klajā ar paziņojumu, ka Makgregors ir lūdzies, lai viņu atstāj dzīvu, vēsta "MMA Mania." 

Jau ilgu laik runāts par iespējamo abu sportistu atkārtotu cīņu, taču Nurmagomedovs licis noprast, ka nav gatavs aizvadīt dueli ar Makgregoru. 

"Kādēļ, lai dotu viņam iespēju atkārtotai cīņai? Cīņas laikā viņš lūdzās, lai nenogalinu viņu. Jūsuprāt, viņš ir pelnījis remaču?"

Sportists arī atklāja, ka viņu neuztrauc biežās ziņas par viņu un īru cīkstoni. "Man ir daudz citu lietu, kuras nosloga manu prātu, tādēļ par Makgregoru nedomāju," atzinis Habibs. 

Kā zināms, tad ilgi gaidītajā cīņā starp īru Konoru Makgregoru un Habibu Nurmagomedovu uzvaru izcīnīja Habibs, ceturtajā raundā pielietojot žņaugšanas paņēmienu, kas lika Makgregoram padoties. 

Galerija: UFC gada cīņa - Habibs Nurmagomedovs pret Konoru Makgregoru

Savas karjeras laikā 30 gadus vecais Nurmagomedovs izcīnījis uzvaras visās 27 cīņās. 11 panākumi gūti UFC organizācijas ietvaros. Savukārt Makgregors 25 cīņās guvis 21 uzvaru. 

7. septembrī krievu cīkstonis aizvadīs savu pirmo cīņu kopš uzvaras pār Makgregoru. Mačs norisināsise Abū Dabī. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu