Izmētātas alkohola pudeles, saplēsta pults un norauti aizkari. Kivičs un Skulmi ierauti jaunā skandālā (48)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Skandalozais mūziķis Andris Kivičs kopā ar mīļoto sievieti Lieni Skulmi aprīļa izskaņā pameta Latviju, lai kādu laiku padzīvotu saulainajā Tenerifē. Tomēr 28. maija rītā parādījās ziņa, ka pāris pēkšņi pamet Spānijai piederošo salu. Pēcāk internetā parādījās fotogrāfijas, kurās redzams, kādu nekārtību aiz sevis atstājis skandalozais pārītis, tāpat bija informācija, ka uz apartamentiem vairākkārt tikusi izsaukta policija. Nu mūziķis vietnē "Facebook" tiešraides video pastāstīja, kas patiesībā notika Tenerifē, un kāds bija iemesls salas pamešanai. 

Neilgi pēc tam, kad pāris pameta Spāniju, kāda sieviete vietnē "Facebook" publiskoja fotogrāfijas no Tenerifes apartamentiem, kur it kā uzturējušies skandalozais Kivičs un Skulme - dzīvoklis bijis nekārtīgs, atstātas tukšas alkohola pudeles, izlietne pārpildīta ar netīriem traukiem, uz galda bija redzamas tukšas olu čaumalas, izbiruši čipsi. Tāpat istabā tikuši norauti aizkari un saplēsta televizora pults. 

Šis ieraksts vietnē "Facebook" pieejams vien sievietes draugiem, un, lai arī Kiviča un Skulmes vārds nekur netika minēts, salīdzinot šīs sievietes un skandalozā pārīša publiskotos foto, nepārprotami ir skaidrs, ka tas ir viens un tas pats dzīvoklis. 

Kivičs nu paziņojis, kāpēc šāda situācija radusies. 

"Mēs aizbraucām uz Tenerifi pie manas klasesbiedrenes, kura bija sarunājusi viesnīcu apartamentus.

Protams, ka mēs tur iedzērām, atpūtāmies, gājām uz baseinu, spēlējām ģitāru.

Pienāk pēdējais vakars, mums lidmašīna agri no rīta, un mēs uzliekam modinātāju uz pusnakti, bet pamostamies četros divdesmit no rīta un saprotam, ka mēs ņifiga nevaram paspēt uz lidostu. Mēs vienkārši bijām totālākajā panikā," vēsta Kivičs.

Kā turpina stāstīt mūziķis, viņiem neesot pieticis laika iznest miskasti, jo steigā esot kravājuši savus koferus.  

"Un tā vecene, kura mums to dzīvokli izīrēja, totālākajā ārprātā un panikā - kāda miskaste, kāda sūdu bedre! Šausmas, ārprāts! Protams, ka mēs to miskasti būtu iznesuši, kaut gan mums tas nav jādara, jo es nekad mūžā, ejot ārā no viesnīcas numura, neesmu nesis ārā miskasti," iemeslu nekārtībai skaidro Kivičs. 

Skulme, kura allaž piekrīt visam Kiviča sacītajam, piebilst, ka abi ar Andri ir kārtīgi cilvēki. 

Atgādinām, ka pāris šobrīd uzturas Orehuelā, bet Jāņus svinēs Vācijā.  

Komentāri (48)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu