"Kāpēc ir jānesas uz tiesām?" Kivičs neapmierināts par Madaras rīcību (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Maija izskaņā skandalozā mūziķa Andra Kiviča sieva un divu meitu mamma Madara Kiviča sociālajos tīklos publicēja foto, kur saviem sekotājiem paziņoja, ka par bērnu uzturlīdzekļu apmēru cīnīsies tiesas ceļā. Pats Kivičs atbildi nav palicis parādā un meties aizstāvēt sevi kārtējā "Facebook" tiešraides video. 

Spriežot pēc Kiviča stāstītā, viņš par Madaras došanos uz tiesu uzzinājis no sociālajiem tīkliem. Kā skaidro mūziķis, viņš nesaprot šādu rīcību, jo "par visu vienmēr var vienoties sarunas ceļā".  

"Es esmu aizskaitījis vairāk nekā 1000 eiro, un vēl tur šādas, tādas lietas izdarījis. Un neko neesmu paņēmis līdzi no iepriekšējās dzīves, ja tā drīkst izteikties. Runa ir par apmēru.

Man, neviens nepaprasot, kādi ir mani ienākumi, vienkārši ieslēdz kaut kādu konkrētu summu, ar mani vispār neko nerunājot! 

Mani bērni nekad nebūs badā, bet man šķiet, ka par alimentiem un uzturlīdzekļiem un jāapsēžas un jāizrunā, it īpaši, ja es šo ģimeni esmu septiņus gadus uzturējis," video atklāj Kivičs, uzsverot, ka rūpējas par saviem bērniem.

Tāpat Kivičs uzstāj, ka ar meitām sazinās regulāri un ļoti labi zina, kas notiek viņu dzīvē. 

Tiesa, Madara nesen izdevumam "Privātā Dzīve" atklāja pavisam citu ainu - pēc viņas vārdiem, Kivičs meitu dzīvē pārāk neiesaistās.

"Es ļoti mīlu savus bērnus, es nekad mūžā nepieļaušu, ka viņiem kaut kas trūkst. Ir periodi dzīvē, kad ir vairāk naudas, ir periodi, kad ir mazāk naudas. Tu nevari vienkārši divus mēnešus pēc tam, kad es esmu projām no ģimenes momentāli močīt mani iekšā tiesā par uzturlīdzekļiem! Un tad, kad es esmu Spānijā, startēt ar lozungu "Par bērnu tiesībām!", it kā es nebūtu vispār nekādu naudu skaitījis," Kivičs video vēršas pie Madaras. 

"Kāpēc jābūt drāmai? Kāpēc ir jānesas uz tiesām?" - neizpratnē ir trīs bērnu tēvs.

Arī Liene Skulme, kura mīļotā vīrieša publiskotajos video pārāk daudz nerunā, par Madaras rīcību nopūšas: "Ultimāti mūžīgie..."

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu