Sestdienas horoskops: 15. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Čīka / LETA

Horoskops sestdienai, 15. jūnijam. 

AUNS Būsi apņēmības pilns pabeigt iesāktu projektu, pat ja tas nozīmē, ka visu dienu pavadīsi darbā. Lai kāroto sasniegtu ātrāk, pilnvērtīgāk, aicināsi talkā kolēģi, kurš gan nebūs par to pārāk iepriecināts.

VĒRSIS Centies atslēgties no darba problēmām. Noteikti ļauj sev ilgāk pagulēt, kā nākas atpūtini nervu sistēmu. Ja rodas vēlme, vari doties uz kulināriju pēc kāda garduma, kuru noteikti būsi pelnījis.

DVĪŅI Liksies svarīgi ievērot veselīgu un aktīvu dzīvesveidu. Iespējams, kopīgi ar otro pusīti pievērsīsieties sportiskām aktivitātēm. Zvaigznes silti iesaka būt piesardzīgākam pie stūres, nekļūt pārgalvīgam, izklaidīgam.

VĒZIS Tevi nedaudz baidīs viss neiepazītais, noslēpumainais, taču no otras puses, vēlēsies izjust krāšņākas emocijas, gūt atmiņā paliekošus iespaidus. Galvenais nekrist galējībās, it visā ieturēt līdzsvaru.

LAUVA Velti uzmanību savam mājoklim. Parūpējies, lai tiktu veikti nepieciešamie saimniecības darbi, kā arī izpildīti mājiniekiem dotie solījumi. Dienas otrajā pusē nav izslēgti negaidīti ciemiņi.

JAUNAVA Patiesi vēlēsies pabūt kopā ar ģimeni. Nav izslēgts, ka būsi iecerējis kopīgu pasākumu, aktivitātes svaigā gaisā. Saskarsmē ar mīļoto var parādīties nelielas domstarpības par naudas izlietojumu.

SVARI Draugu kompānija pratīs atslēgt tevi no darba nebūšanām, palīdzēs aizmirst visu, kas skar profesionālos pienākumus. No savas puses apkārtējiem spēsi dāvāt dzīvesprieku un lielisku humora izjūtu.

SKORPIONS Tava uzvedība dažubrīd var kļūt izaicinoša, provokatīva. Centies būt askētiskāks un savaldīgāks, lai neradītu nevēlamu pretreakciju. Velti vairāk uzmanības dzīves garīgajai pusei.

STRĒLNIEKS Tu samērā viegli ļausies kārdinājumiem, izdabāsi sen apcerētai kaprīzei, kaut arī tā prasīs ne mazums līdzekļu. Ja tevi un otro pusīti vieno hobijs, iespējams, ka abi nolemsiet tam pievērsties.

MEŽĀZIS Nepakļaujies emocionālajiem untumiem, jo tie ātri var sabojāt attiecības ar apkārtējiem. Mēģini uz dzīvi paraudzīties pozitīvāk! Šis ir piemērots brīdis, lai pievērstos ar mākslu saistītām lietām.

ŪDENSVĪRS Visticamāk, vēlēsies paplašināt zināšanu loku. Lai to īstenotu, aktīvi izmantosi internetu. Radīsies labas iespējas rast domubiedrus, ar kuriem dalīties pieredzē, smelties jaunu informāciju.

ZIVIS Būs grūti izšķirties par savu rīcību. Apdoma, saprāts teiks priekšā vienu, savukārt emocijas ko pavisam citu. Mēģini rast zelta vidusceļu un neieslīgt pārdomās par nenozīmīgiem dzīves sīkumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu