Mairis Briedis boksa mačā krīt uz viena ceļa un bildina savu mīļoto (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Makare/LETA

Mairis Briedis sestdien, 15. jūnijā, "Arēnā Rīga" trešajā raundā nokautēja Glovacki un savā īpašumā ieguva Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostu pirmā smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kilogramiem). Viņš neapstājās vien pie skaistās uzvaras, bet boksa maču padarīja īpašu arī savai mīļotajai. Briedis ringā otrreiz bildināja savu sievu.

Lavijas bokseris Mairis Briedis jau vairākus gadus ir precējies ar dāmu Jūliju. Viņi kopā audzina trīs bērnus, bet nu Mairis ir lēmis spert vēl nopietnāku soli.

Viņš pēc boksa mača uzvaras pār Glovacki, krita uz viena ceļa un lūdza savas sievas roku otrreiz, jo, visticamāk, vēlējies salaulāties baznīcā. 

Foto: Mairis Briedis bildina savu mīļoto

"Jūtos kā sapnī," par uzvaru, preses konferencē, teica Briedis. "Nevaru aptvert, kā tas sanāca. Laikam, pateicoties manai ģimenei gan mājās, gan komandā. Viņi atdod sevi visu un dara to no sirds."

Briedis supersērijas finālā tiksies ar kubieti Junieru Dortikosu, kurš turpat Rīgā desmitajā raundā nokautēja amerikāni Endrū Tabiti.

Par nākamo cīņu latvietis nedomājot, jo šobrīd vēloties veltīt laiku atpūtai. "Par to domās mana komanda. Tagad dosimies nelielā atpūtā un tad jau atkal uzsāksim gatavošanos nākamajai cīņai."

Foto: Briedis iekļūst Pasaules boksa supersērijas finālā

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu