Ar šīm minkām uzmanīgi! Piecas agresīvākās kaķu šķirnes (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Kaķiem ir pieci potenciālie ieroči ar ko sevi aizstāvēt: zobi un četras ķepas ar nagiem. Viņu kodumi un skrāpējumi ir ļoti sāpīgi un nepatīkami. Lūk, piecas kaķu šķirnes, kuras var sagādāt ne mazums problēmu sava agresīvā rakstura dēļ, vēsta "Postimees".

1. Bengālijas kaķis

Šie šķirnes pārstāvji ir ļoti kaprīzi un viņiem raksturīgs izteikts medību instinkts. Šie pūkainie draugi pilnīgi noteikti liks lietā savus nadziņus, kad viņiem kaut kas nepatiks vai viņi tiks nokaitināti.

Foto: Reuters / Scanpix

2. Savanna

Šīs šķirnes kaķi īpaši sargā savas mantas un uzbrūk ikvienam, kurš mēģina kaut ko viņiem atņemt. Savanna ir šķirne, kas īpaši izceļas ar gudrību. Šie kaķi ir arī ļoti ziņkārīgi.

Foto: Pixabay

3. Britu īsspalvainie kaķi 

Šī šķirne ir viena no lielo izmēru kaķiem. Kā likums šie kaķi ir ļoti klusi, jo pieraduši visu vērot no malas. Viņi, diemžēl, reti atļauj sevi glaudīt, kā arī viņi izvairās no jebkādas familiaritātes.

Foto: Pixabay

4. Meinkūns

Slinki, paklausīgi un ar augstām intelektuālām spējām, taču ņemot vērā šo kaķu milzīgo izmēru, viņi var sagādāt nopietnas problēmas mājās. Sākot ar apgāztām vāzēm un beidzot ar norautiem aizkariem.

Foto: AP/Scanpix

5. Siāmas kaķis

Šīs šķirnes kaķi nebaidīsies izrādīt savu vislielāko naidu, ja viņiem kaut kas nepatiks. Tāpat viņi var uzbrukt pavisam negaidīti. Siāmiešiem nepatīk pārlieka uzmācība.

Foto: Unsplash
Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu