"Iespējams, ir pienācis laiks jauniem izaicinājumiem!" Pogbā par Mančestras "United" atstāšanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pols Pogbā
Pols Pogbā Foto: Reuters/LETA

Francijas futbola izlases pussargs Pols Pogbā šajā vasarā varētu atstāt Anglijas klubu Mančestras "United", jo futbolists vēloties jaunus izaicinājumus.

Pogbā Mančestrā atgriezās 2016.gadā, kad klubs par viņu Itālijas vienībai Turīnas "Juventus" samaksāja 89 miljonus mārciņu (99 miljonus eiro), kas tobrīd bija pasaules transfēru rekords.

"Ir daudz runu un pārdomu," teica Pogbā. "Mančestrā esmu bijis pēdējos trīs gadus. Gājis dažādi - bijuši labi un ne tik labi brīži, kā jau visiem. Pēc iepriekšējās sezonas un visa, kas tajā notika, turklāt tā bija mana labākā sezona, es domāju, ka šis varētu būt labs brīdis jaunam izaicinājumam kaut kur citur. Šobrīd par to domāju."

Tiesa, francūža laiks Mančestrā nav bijis viegls, jo viņš regulāri saņēmis kritiku par savu sniegumu, turklāt komanda tā arī nav atguvusi kādreizējo spožumu, lai iesaistītos cīņā par nozīmīgākajiem tituliem. Šo trīs gadu laikā Pogbā Anglijas klubā 135 spēlēs guvis 31 vārtus, bet komanda ar viņu spējusi uzvarēt UEFA Eiropas līgā un Anglijas Līgas kausā.

Pogbā vārds jau ilgu laiku tiek locīts ar pārcelšanos uz Spānijas grandu Madrides "Real" vai arī atgriešanos "Juventus" komandā.

Pērn Pogbā kopā ar Francijas izlasi izcīnīja Pasaules kausu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu