Saldāk par saldu! Grupa "Saldās sejas" izdod jaunu albumu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Grupa "Saldās sejas", kuras pirmsākumi meklējami 80 gadu vidū Liepājā, un kuras dibinātāju vidū savulaik bijuši Zigfrīds Muktupāvels, Ivo Fomins, Tomass Kleins, Guntars Račs, Ainars Virga un citi pēc 34 gadiem izdevuši savu pirmo studijas albumu!

Grupas albumā "Klausieties visi!" iekļautas 12 jaunas dziesmas un viena papildus dziesma - "Lācis", kas ir viens no grupas šī brīža lielākajiem hitiem. Albumā iekļauta šīs dziesmas studijas versija, kas agrāk nav bijusi publicēta.

Lielāko daļu albuma dziesmu ir sarakstījis tandēms Kleins un Račs, bet albumā ir iekļauta arī grupas jaunā solista Jāņa Narkevica dziesma "Iemīlējies autobuss" ar Rača vārdiem un Raimonda Paula un Gata Zotova dziesma "Koks ar diviem galiem", kas vairākus mēnešus šogad turējusies augstās vietās "Muzikālās bankas" dziesmu aptaujā.

Pašlaik grupas sastāvā muzicē: Guntars Račs (bungas, balss), Tomass Kleins (ģitāra, balss), Jānis Narkevics Jr. (balss, trompete, ģitāra), Uģis Tirzītis (ģitāra), Andris Alviķis (bass, balss) un Katrīna Bindere (balss). Grupas koncertos vienmēr piedalās viesmuzikanti, starp kuriem parasti ir Ivo Fomins, Ainars Virga, Buks, Normunds Rutulis, Kristena Cīrule, Normunds Jakušonoks u.c.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu