Trešdienas horoskops: 19. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Rebeka Žeire / LETA

Horoskops trešdienai, 19. jūnijam. 

AUNS Vari saņemt atbalstu no cilvēkiem, kurus nebūt neuzskatīji par saviem draugiem. Šodien labāk sekmēsies radošās lietas, ar kultūras, izklaides dzīvi saistītais. Tu lieliski pratīsi uzrunāt jauno paaudzi.

VĒRSIS Psiholoģiski sarežģīts brīdis. Vajadzēs vairāk laika veltīt savu domu sakārtošanai, iekšējās harmonijas veicināšanai. Daži Vērša zīmes pārstāvji var nolemt aktīvāk pievērsties garīgām lietām.

DVĪŅI Šī var izrādīties pretrunām, pārpratumiem bagāta diena. Būsi nedaudz nenosvērts, neizlēmīgs, bet citiem padomu prasīt nevēlēsies. Zvaigznes silti iesaka būt piesardzīgākam pie auto stūres.

VĒZIS Būsi praktisks un mērķtiecīgs, pratīsi panākt savu pat šķietami bezcerīgās, sarežģītās situācijās. Nav izslēgts, ka būs jākārto ar nekustamo īpašumu vai apdrošināšanu saistīti jautājumi.

LAUVA Esi nedaudz stingrāks pret sevi un nopietnāk izvērtē savas šā brīža reālās iespējas. Nav vēlams aizņemties, kā arī aizdot naudu. Attiecībās ar līdzcilvēkiem var parādīties zināms saspīlējums.

JAUNAVA Var pieaugt spriedze attiecībās ar kolēģiem. Neļauj sevi izprovocēt un neeksplodē tikai tāpēc, ka uzrodas līdzgaitnieks, kurš cenšas tevi pavilkt uz zoba. Šodien vēlams atturēties sākt ko jaunu.

SVARI Centies vairāk kontrolēt savas jūtas, neļaujiet emocijām ņemt virsroku pār veselo saprātu! Sākot no pēcpusdienas, iespējams, strauji pieaugs radošā aktivitāte. Nepieņem sasteigtus lēmumus!

SKORPIONS Labi padosies dažādi aprēķini, darbs, kas saistīts ar tehniskām lietām. Vari veltīt laiku grāmatvedības niansēm. Nav izslēgts, kāds meklēs tavu palīdzību, esi atsaucīgs un iejūtīgs.

STRĒLNIEKS Klejosi kaut kur savās atmiņu dzīlēs un nekādi nespēsi koncentrēties darbam. Daži Strēlnieki var saņemt priekšniecības brīdinājumu. Mīļotais cilvēks var radīt pamatu greizsirdīgai rīcībai.

MEŽĀZIS Var rasties sarežģījumi materiālajā plānā. Nav ieteicams veikt lielus naudas pārskaitījumus vai cita veida finansiālos darījumus. Var saasināties hroniskas gremošanas trakta kaites.

ŪDENSVĪRS Būsi vairāk aizņemts ar svešu problēmu risināšanu nekā ar saviem tiešajiem pienākumiem. Ieteicams pievērst lielāku uzmanību formalitātēm. Var rasties finansiāli sarežģījumi.

ZIVIS Nekļūsti egoistisks, necenties stādīt savas intereses augstāk par citu vajadzībām. Šobrīd pavisam noteikti ir vērts nopietnāk padomāt par saviem nākotnes plāniem! Varbūt ir pienācis laiks kaut ko mainīt?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu