Svētdienas horoskops: 23. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lācis. Ilustratīvs attēls.
Lācis. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Horoskops svētdienai, 23. jūnijam. 

AUNS Modīsies avantūristiskā noskaņojumā, kurš tevi pavadīs visas dienas garumā. Attiecībās ar līdzās esošajiem būsi jautrs un draudzīgs. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem var pavīdēt jaunas iepazīšanās iespējas.

VĒRSIS Nemeties par aizstāvi kādam tikai tāpēc, ka viņš ir tavs draugs, centies būt objektīvs. Diena, kad iespējami gan prieki, gan vilšanās, bet garlaicīgi nebūs nevienu mirkli. Jāņu vakars solās būt gana romantisks.

DVĪŅI Tu vēlēsies bezrūpīgu atpūtu un, visticamāk, to arīdzan spēsi sev sagādāt. Vari atļauties izdabāt kādai iegribai, nebaidoties par papildu tēriņiem. Nav izslēgtas patīkamas atkalredzēšanās.

VĒZIS Šodien tava rīcība var kļūt nedaudz nepraktiska, neapdomīga. Dodoties uz veikalu, neļauj iegribām ņemt virsroku, atturies no papildu tēriņiem. Velti vairāk laika, lai radītu mājās svētku noskaņu!

LAUVA Laiku līdz pēcpusdienai vislabprātāk pavadīsi vienatnē. Attiecībās ar tuviniekiem notiekošo uztversi ļoti emocionāli. Atturies no pārsteidzīgiem lēmumiem un esi apdomīgāks savos izteicienos!

JAUNAVA Pilnīgi iespējams, ka dienas izklaidi būsi izplānojis līdz mazākajam sīkumam. Tomēr apstākļu ietekmē tev var nākties mainīt savas ieceres. Tas gan nenozīmē, ka jautrība tāpēc sitīs mazāku vilni.

SVARI Vēlēsies saņemt kāda radinieka solīto atbalstu savām iecerēm. Nav izslēgts, ka šodien liksi pamatus jaunam un daudzsološam projektam. Labais noskaņojums tikai veicinās tavus panākumus.

SKORPIONS Garastāvoklis būs kā radīts svētku sagaidīšanai. Saskarsmē ar tuviniekiem pratīsi uzturēt jautru, bezrūpīgo gaisotni. Galvā negaidīti var iešauties jaunas idejas, kā uzlabot materiālo stāvokli.

STRĒLNIEKS Iespējamas nesaprašanās ar radiniekiem. Nav vēlams apspriest lietas, kuras skar kopīgus īpašumus. Labāk velti laiku Līgo noskaņas radīšanai, parūpējies, lai svētku galdā tiktu celts kas gards.

MEŽĀZIS Lai nerastos liekas domstarpības ar ģimenes locekļiem, centies saskaņot kopīgos izklaides pasākumus un nekļūsti uzstājīgs. Diena ir kā radīta, lai veltītu laiku radošām iecerēm, izklaidei brīvā dabā.

ŪDENSVĪRS Uz vietas nosēdēt būs grūti. Vēlēsies izkustēties, tāpēc nolemsi pievērsties aktīvākam atpūtas veidam. Vakarā alksi pēc tuvinieku sabiedrības, jo īpaši otrās pusītes uzmanības apliecinājumiem.

ZIVIS Rīkosies samērā spontāni, neprognozējami. Iespējami nelieli pārpratumi saskarsmē ar radiniekiem. Šodien veikaliem labāk mest līkumu, vairāk uzmanības koncentrēt attiecībām ar mīļoto.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu