"Varbūt "sagāja uz īso"?" Ķekavā nakts vidū pēkšņi aizdegas vairākas automašīnas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Dzintars Hmieļevskis/LETA

Naktī uz pirmdienu, 17. jūniju, Ķekavā sadegušas divas automašīnas. Kāda aculieciniece stāsta, ka ugunsgrēks nav sācies īssavienojuma dēļ, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pie Gaismas ielas 19. nama, pretim bērnudārza “Ieviņa” vārtiem, naktī aizdegusies kāda vieglā automašīna. Tā spēcīgi dega, un uguns skāra vēl vienu blakus novietotu spēkratu.

Tā saimnieks saka, - tas ir pamatīgs pārsteigums, jo pats nemaz nav bijis Ķekavā, kad viss noticis.

"Es Ķengaragā dzīvoju. Meitenei bija mašīna iedota, lai atbrauc uz mājām," raidījumam atzīst automašīnas īpašnieks.

Atverot automašīnas durvis, atklājas, ka salonā ieskatījušies ne tikai ugunsdzēsēji, lai apslāpētu liesmas, bet arī kāds uzpircējs.

Piezvanot spekulantam, atklājas, ka viņš sola 600 eiro, un par šādu piedāvājumu vēl stipri jāpadomā, bet auto tik un tā agrāk vai vēlāk no sētas jāaizvāc.

Par paša incidenta iemesliem vietējo versijas atšķiras. Pārsvarā visi domā, ka ugunsnelaimes cēlonis ir tehnisks bojājums.

"Varbūt kaut kas sagāja uz īso vienai un aizdegās, tā arī var gadīties," saka Ķekavas iedzīvotājs Vladimirs.

Ticamāka gan šķiet versija par tīšu dedzināšanu. Vietējā iedzīvotāja Modrīte raidījumam  atklāja detaļas par notikušo.

"Biju aizgājusi laicīgi gulēt, mans vīrs bija aizbraucis uz copi. Atbrauca mājās, bija apmēram pusviens. Parosījās pa māju, atnāca uz guļamistabu. Bija skaņas - puh, puh," stāsta Modrīte.

Modrīte ieraudzīja pretī esošā bērnudārza logā uguns atblāzmu. Tad vairs nebija laika domāt.

Aculieciniece saka, – paši dzēst neko nav varējuši, liesmas bijušas pārāk spēcīgas. Licies, ka ugunsdzēsēji varētu ierasties ātrāk, varbūt tad vismaz izdotos glābt "Audi" spēkratu.

Šobrīd par notikušo ir ieinteresējusies policija. Ja kādam ir informācija par notikušo, informāciju var nodot Valsts policijas Baložu iecirknī vai pa tālruni 110.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu