Trešdien Dacei Melbārdei pēdējā darbadiena kultūras ministres amatā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dace Melbārde
Dace Melbārde Foto: Jānis Škapars/TVNET

Trešdien, 19. jūnijā, pēc teju sešu gadu ilga darba kultūras ministres amatā trešdien pilnvaras noliks Eiropas Parlamentā ievēlētā Dace Melbārde (NA), vēsta raidījums "900 sekundes".

Pagaidām vienīgais kandidāts uz vakanto kultūras ministra amatu ir Nacionālās apvienības (NA) virzītais operdziedātājs Nauris Puntulis, par kura atbalstu Saeimā balsojums gaidāms tuvāko nedēļu laikā, vēsta raidījums.

» Kultūras ministra amata kandidāts, operdziedātājs Puntulis: Jebkura sieviete sev blakus grib redzēt vīrieti – uzvarētāju

Aizvadot savu pēdējo darba dienu amatā, Dace Melbārde otrdien norādīja, ka no amatā padarītā visvairāk lepojas ar izveidoto programmu "Latvijas Skolas soma", bet par lielāko izaicinājumu uzskata nozarē strādājošo algu palielināšanu. Šo jautājumu par prioritāti izvirzījis arī iespējamais nākamais kultūras ministrs Puntulis.

Šobrīd skaļi iebildumi pret Puntuļa kandidatūru no politiķiem neizskan un premjerministrs Krišjānis Kariņš (JV) norādījis, ka Puntulis tikšanās laikā ar valdības veidotājiem atstājis labu pirmo iespaidu.

Jāpiebilst, ka Puntulis LNT raidījumā "900 sekundes" jau paziņojis, ka ir vairāk kā pārliecināts par viņa kandidatūras atbalstīšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu