Savdabīgs negadījums Dzērumos - iespējams, nozagts taksis pēc avarēšanas ticis aizdedzināts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Degoša mašīna. Ilustratīvs foto.
Degoša mašīna. Ilustratīvs foto. Foto: Reuters/ JEAN-MARC LOOS

Ķekavas novadā Dzērumos policistus pārsteidzis kāds kokā ieskrējis taksometrs, kuru, iespējams, pats šoferis pēc incidenta mēģinājis nodedzināt, vēsta raidījums "Degpunktā".

Policisti plkst. 5 no rīta saņēmuši ziņas, ka Dzērumos ir avarējis auto un, operatīvi reaģējot, policisti devušies uz izsaukumu. Brīdī, kad viņi ieradušies notikuma vietā, automašīna jau bijusi liesmās, atklāj raidījums.

Uz notikuma vietu bija izsaukti arī ugunsdzēsēji, kuri spējuši uguni laikus apturēt, vēl pirms automobilis pilnībā nodedzis.

Netālu no notikuma vietas pamanīts arī kāds 14 gadus vecs puisis, un policisti sākuši viņu iztaujāt par notikušo. Fakts, ka viņš tik agrā rīta stundā atradies mežā pie auto, raisījis aizdomas, ka viņam ir kāda saistība ar šo notikumu, atklāj raidījums.Likumsargu uzrunātais pusaudzis noliedzis, ka būtu kā saistīts ar notikušo.

Pārbaudot transportlīdzekļa reģistrācijas numuru, atklājies, ka automobilis ir pavisam nesen nozagts. Uz notikuma vietu izsaukti kolēģi no Valsts policijas, un vēlāk ieradušies arī izmeklētāji un eksperti, vēsta raidījums.

Kā raidījums "Degpunktā" noskaidrojis Valsts policijas Rīgas Ziemeļu iecirknī, šobrīd ir ierosināta lieta par zādzību un turpinās notikušā izmeklēšana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu