Bezatbildības dēļ Liepājā nodedzina dzīvokli (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks Bērzaunes ielā
Foto: Paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks Bērzaunes ielā Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šodien, 19. jūnijā, pulksten 9:25 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Ģenerāļa baloža ielu 21. Liepājā, kur piecstāvu dzīvojamā mājas ceturtā stāvā bija izcēlies ugunsgrēks. Ugunsnelaimes laikā mājoklī neviens neatradās un cietušo nav, vestā portāls "Liepājniekiem".

"Ugunsgrēks bija izcēlies kādā no dzīvokļiem un tajā dega viena no istabām astoņu kvadrātmetru platībā. No ēkas tika evakuēti 13 cilvēki. Ugunsnelaime likvidēta pulksten 10.42," informēja VUGD pārstāve Vendija Pikše. Dzēšanas darbos kopā piedalījušies astoņi ugunsdzēsēji.

Laikraksts "Kurzemes Vārds" no mājas iemītniekiem  noskaidroja, ka dzīvoklī, kurā izcēlies ugunsgrēks, dzīvojuši divi puiši ar nelāgiem ieradumiem, un iepriekšējā dienā tur noticis skandāls. Tika minēts, ka viņi lietojot narkotikas un tur notiekot regulāras iedzeršanas.

Tāpat mājas iedzīvotāji atzina, ka ugunsgrēka, iespējams, izcēlies atstātas degošas cigaretes dēļ. Mājas iedzīvotāji neslēpa savu sašutumu, ka dzēšanas darbu laikā tika pielieti arī blakus esošie dzīvokļi. Vēl kāda sieviete izteica pārmetumus apkārt esošajiem cilvēkiem, kuri vispirms filmējuši ugunsgrēku, nevis nekavējoties zvanījuši glābējiem. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu