Slepkavība Bolderājā: sieviete gājusi pastaigā ar draugiem, bet atrasta noslīkusi upē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Buļļupe. Ilustratīvs attēls.
Buļļupe. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Otrdien, 18. jūnija, agrā rītā pie Bolderājas tilta pār Buļļupi policija kopā ar ugunsdzēsēju ekipāžu no ūdens izvilkuši kādas sievietes līķi, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pēc vietējo iedzīvotāju stāstītā, glābēji notikuma vietā atradušies diezgan ilgu laiku, līdz no ūdenstilpnes izvilkuši kādas sievietes mirstīgās atliekas.

Bolderājas iedzīvotāji raidījumam "Degpunktā" stāsta, ka noslīkusī sieviete bijusi kādas Bolderājas vidusskolas audzēkne.

Viņa gājusi pastaigā ar saviem draugiem, bet draugu lokā noticis konflikts – kāds no kompānijas piedāvājis meitenei iesaistīties seksuālās attiecībās, bet viņa atteikusies.

Vēl neapstiprināta informācija liecina, ka vainīgie bijuši vairāki vīrieši vecumā no 20 līdz 24 gadiem. Iespējams vīrieši varētu būt bijuši alkohola vai narkotisko vielu apreibumā.

Notikuma vietā ir uzstādītas divas videonovērošanas kameras. Viena pieder pašvaldības policijai, bet otra dzelzceļam, taču joprojām nav skaidrs, kāpēc videokameras nefiksēja uzbrukumu.

"Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka noticis noziedzīgs nodarījums tuvu paziņu lokā. Valsts policija ir aizturējusi abas aizdomās turētās personas. Ņemot vērā izmeklēšanas intereses, plašāku informāciju Valsts policija šobrīd nevar izpaust," norāda Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu