Parkā Ņujorkā atrod "mirušu mazuli", pēc vairāku stundu izmeklēšanas atklāj, ka tā ir lelle (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: NYPD/REUTERS

Otrdien, 18. jūnijā, ASV netālu no Ņujorkas parka tika ziņots par atrastu mirušu bērnu. Policija nekavējoties devās uz izsaukumu, taču izrādījās, ka guļošais bērna līķis ir lelle, vēsta "Reuters".

Otrdienas rītā īsi pirms plkst. 8 policija nekavējoties devās uz Ņujorkas parku, jo kāda sieviete ziņojusi, ka zālājā atradusi bērna līķi.

Izmeklēšanu uzsāka detektīvi, kuri vairākas stundas meklēja pierādījumus. Viņi arī norobežoja notikuma teritoriju un uzbūvēja tajā teltis. Viss tika darīts pēc nozieguma izmeklēšanas standartiem.

"Pēc policijas un detektīvu ierašanās tika apstiprināts, ka zālājā atrasts bērna līķis," vēsta Ņujorkas policijas oficiālais pārstāvis. 

Pēc vairāku stundu izmeklēšanas policisti konstatēja, ka atrastais bērns patiesībā ir lelle, kura nokrāsota zilā krāsā. Tas radījis iespaidu, ka zīdainis zālājā gulējis jau krietnu laiku.

Sabiedrībā izskanējis jautājums par to, kāpēc speciālisti nav varējuši uzreiz konstatēt, ka notikušais bijis apmāns un patiesībā "mirušais zīdainis" bijis lelle. 

"Policija nav medicīnas personāls. Mums jebkurā gadījumā ir jāveic izmeklēšanas process, lai arī kāds būtu notikums," apgalvo anonīms policists. 

Lai arī galvenais izmeklēšanas jautājums atrisinājās un ir pierādīts, ka "zīdainis" ir lelle, policija turpinās izmeklēšanu, lai noskaidrotu, kurš un kādiem nolūkiem šo lelli varējis novietot Ņujorkas parka zālājā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu