Igaunijā vīrietis uzšķērž sievas ķermeni, nogriež galvu un divas nedēļas turpina dzert viņai blakus (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pexels

Slepkava divas nedēļās dzēra alkoholiskos dzērienus kopā ar daļēji sadalītu dzīvesbiedres ķermeni. Pēc 2019. gada sagaidīšanas pirmajās nedēļās Igaunijas prokuratūrai nācās atšķetināt pēdējās desmitgades briesmīgāko slepkavību, vēsta portāls "Postimees".

Aina, ko Igaunijas policija atklāja neilgi pēc Jaunā gada sagaidīšanas kādā dzīvoklī, satrieca pat pieredzējušus kārtībsargus. Dzīvoklī tika atrasts 1969. gadā dzimušas sievietes līķis bez galvas, bet blakus istabā sievietes dzīvesbiedrs dzēra degvīnu.

Notikuma vietā redzētais pēc prokurores Katrīnas Pjartlasas vērtējuma ir viens no briesmīgākajiem redzētajiem skatiem pēdējo 10 līdz 20 gadu laikā.

"Tas, protams, ir kas neredzēts! Sākumā pie dzīvokļa mūs sagaidīja briesmīga smaka, pēc tam suns, kas dzīvoja dzīvoklī kopš sievietes nogalināšanas."

Sievietes līķis atradās uz virtuves grīdas. Galva tika nogriezta ar nazi, bet pēc tam ķermenis tika uzšķērsts. Policija ziņo, ka viss sievietes ķermenis bija sagraizīts ar nazi.

Pēc ārsta vērtējuma nāve iestājusies brīdī, kad nazis tika iedurts sirdī, bet galva tika nogriezta jau pēc nonāvēšanas.

Dzīvoklī slepkava paskaidroja, ka nogalinājis sievu greizsirdības dēļ. 

Līķi atrada 9. janvārī sievietes meitas draugs, kurš ar atslēdznieka palīdzību iekļuva dzīvoklī un izsauca policiju. Sievietes meita vairākas dienas pirms slepkavības atklāšanas bija nākusi pie mātes uz dzīvokli, bet neviens durvis neatvēra.

1976. gadā dzimušo vīrieti aizturēja 11. janvārī. Slepkava notikušo nožēloja un atzina savu vainu. Viņš uzsvēra, ka neatceras to, ka būtu nodarījis sievietei tik briesmīgus miesas bojājumus, jo bijis alkohola reibumā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu