"Kā lai sievai nepastāsta?" Autovadītājs 2,5 promiļu reibumā lauza galvu, kā lai noklusē sodu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Alkometrs; ilustratīvs foto.
Alkometrs; ilustratīvs foto. Foto: Edijs Pālens / LETA

Reģionālās pašvaldības policijas saņēma informāciju par kādu autovadītāju Ķekavas apkaimē, kurš savu spēkratu vada aizdomīgi un, iespējams, atrodas alkohola reibumā. Kā īpašu pazīmi zvanītājs minējis faktu, ka policistu meklētajam braucamrīkam neesot aizmugurējā numura zīme, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pamanot transportlīdzekli, policisti ieslēdza bākugunis un pēc neilga brīža to apturēja. Pārbaudes laikā vadītājs norādīja, ka nemaz neesot pamanījis trūkstošo numurzīmi, un policistiem radās aizdomās, ka šoferis pie stūres sēdies reibumā.

Lai par to pārliecinātos, likumsargi šoferi aicināja iepūst alkometrā un atklājies, ka cienījamā vecuma kungs pie sava stūres sēdies gandrīz 2,5 promiļu reibumā.

Uzzinājis, ka par pārkāpumu draud līdz 1500 eiro liels sods, 15 dienas ieslodzījumā un autovadītāja apliecības anulēšana uz četriem gadiem, vīrietis jautāja, kā lai sodu izcieš, par to nepasakot sievai.

Kā policisti vēlāk noskaidrojuši, automašīnas numura zīme nav nejauši pazudusi, bet to Jūrmalā bija norāvusi kāda sieviete, kura piefiksējusi, kādā stāvoklī atrodas šoferis. Kundze cerējusi, ka šāds pavērsiens atturēs vīrieti no došanās ceļā.

Rezultātā vīrieša auto tika aizgādāts ar evakuatoru, savukārt šoferis tālāko ceļu mājup varēja mērot kājām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu