Latvijas Universitāte joprojām gaida Raini atgriežamies - runčuks nav redzēts jau trešo nedēļu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Latvijas Universitāte Humanitāro zinātņu fakultāte /Facebook

"Nu jau pilnas trīs nedēļas, bet mūsu Rainītis tomēr nav atgriezies. Būsim pateicīgi, ja arī šoreiz dalīsities ar šo ziņu,"studenti mīluli jau ir meklējuši, diemžēl bez rezultātiem. 31. maijā no Latvijas Universitātes (LU) Humanitāro zinātņu fakultātes pazudis talismans - kaķis Rainis. Latvijas Universitātes Humanitāro zinātņu fakultāte lūdz sabiedrības palīdzību vietnē "Facebook".

LU Humanitāro zinātņu fakultātes sociālā tīkla "Facebook" lapā jau vairāk nekā nedēļu izmisīgi tiek lūgta sabiedrības palīdzība minkas meklēšanā. 

Sociālā tīkla ieraksta komentāru sadaļā publicētā informācija liecina, ka LU darbinieki un studenti jau viesojušies arī dzīvnieku patversmē, jo kāds bija ziņojis par līdzīgu tur mītošu kaķi. 

Rainim esot raksturīgi vienreiz gadā doties "savās darīšanās", bet parasti pēc piecu dienu klaiņošanas viņš vienmēr atgriezies. 

Kaķis atsaucas uz vārdu Rainis. 31. maijā viņš izgājis fakultātes pagalmā (Visvalža ielā 4a, Rīgā) 31.05 pēcpusdienā, bet joprojām nav atgriezies.

Pazīmes: 3 gadus vecs runcis, strīpains kažoks un atsaucas uz vārdu Rainis. Latvijas Universitātē priecāsies par jebkādu informāciju.

"Atradējam - atlīdzība un paldies no visas sirds!" rakstīts pie ziņas "Facebook". LU HZF tālrunis 67034908.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu