Policisti Ķengaragā aiztur sievieti, iespējams, narkotisko vielu reibumā ar mazgadīgu atvasi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas pašvaldības policija
Rīgas pašvaldības policija Foto: Paula Čurkste/LETA

Policijas redzeslokā nonākušas vairākas ģimenes, kurās bērni cieš no vecāku vieglprātības. Nesen policija Maskavas ielā savāca sievieti, iespējams, narkotisko vielu iespaidā, kurai līdzi bija mazs bērns, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pagājušajā nedēļas nogalē policija saņēmusi zvanu no mediķiem, kuri vēlējās nodot policijai sievieti, kura, iespējams, ir narkotisko vielu iespaidā. Sievietei līdzi bijis arī mazgadīgs bērns, vēsta raidījums.

Ierodoties Ķengaragā, Pašvaldības policijas darbinieki sazvanīja bērna tēvu. Nekas neesot liecinājis, ka bērns nevar atrasties pie viņa.

Likumsargi drošības labad tomēr devušies līdzi bērna tēvam, lai pārliecinātos par sadzīves apstākļiem ģimenes miteklī, vēsta "Degpunktā".

Tika apsekota dzīvesvieta un konstatēts, ka bērnam tur nekas nedraud. Bērns tika nodots tēvam, bet māte aizturēta un nogādāta Valsts policijā.

Ziņa par šo situāciju nodota pašvaldības policijas bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļai, kā arī Rīgas bāriņtiesai, kuri strādāšot ar ģimeni pēc tam, kad likumsargi būs pabeiguši savu daļu, un sieviete būs saņēmusi sodu par apreibinošo vielu lietošanu un bērnu aprūpes tiesību nepildīšanu, vēsta raidījums.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu