Pirmdienas horoskops: 24. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ina Liepa

Horoskops pirmdienai, 24. jūnijam. 

AUNS Neskatoties uz to, ka ir Jāņu diena, tu domās būsi samērā noslogots ar darba lietām. Mājinieki nebūs pārāk iepriecināti, ka tavs prāts būs nodarbināts, ar ko citu nevis svētku tematiku.

VĒRSIS Nav izslēgts, ka vēlēsies sagādāt patīkamu pārsteigumu saviem tuviniekiem, tādejādi sarīkosi lustīgus svētkus, uz kuriem aicināsi ne tikai radus, bet arī tuvākos draugus. Es apdomīgāks ar alkohola lietošanu.

DVĪŅI Tev Jāņi solās būt jautri, bezrūpīgi un atmiņā paliekoši. Kāds Dvīņu zīmes pārstāvis var piepeši nolemt svētkus sagaidīt ārpus valsts robežām. Šodien sastaptie cilvēki var nospēlēt būtisku lomu tavā dzīvē.

VĒZIS Ja saskaries ar nelāgu omu, centies neizgāzt negācijas pār tuviniekiem. Labāk centies mazināt iekšējo spriedzi ar fizisku aktivitāšu palīdzību. Saskarsmē ar otra pusīti var uzplaukt jaunas kaislības.

LAUVA Tev brīvdiena sola jaunus piedzīvojumus, interesantas tikšanās, krāšņas emocijas. Nekautrējies izmantot likteņa radītās iespējas papildināt savu paziņu loku, smelties citu dzīves pieredzi, atziņas.

JAUNAVA Skatīsies kaut kur tālumā, bet tas, kas notiks pašā acu priekšā var palikt neievērots. Nelolo veltas cerības par to, ka attiecības ar mājiniekiem nokārtosies tā pat vien, esi gatavs kompromisiem.

SVARI Dzīvespriecīgā attieksme palīdzēs iegūt apkārtējo labvēlību. Iejūtība neapšaubāmi ir slavējama īpašība, tomēr nevajadzētu aizmirst par sevi pašu! Šodien vari atļauties būt nedaudz egoistiskāks.

SKORPIONS Būsi labs namatēvs. Pratīsi uzņemt ciemiņus, rūpēties par viņu labsajūtu. Saskarsmē ar otro pusīti var parādīties nelieli saspīlējumi, taču dienas otrajā pusē tie ātri vien pagaisīsi.

STRĒLNIEKS Nekļūsti pārlieku ārišķīgs, jo tas var jūtami sarežģīt attiecības ar tuviniekiem, jo īpaši gados vecāko paaudzi. Centies būt iejūtīgāks un vairāk koncentrēties ģimenes labsajūtas veicināšanai.

MEŽĀZIS Tev būs svarīgi apzināties, ka ir kāds, uz ko vari droši paļauties. Attiecībās ar mīļoto būsi maksimāli piesardzīgs, nevēlēsies radīt liekus sarežģījumus. Šodien ieteicams būt piesardzīgākam pie stūres,

ŪDENSVĪRS Tavām atvasītēm būs nepieciešams atbalsts. Centies atrast kopīgu valodu un no sirds izrunāties. Galvenais liec saviem bērniem saprast, ka viņi vienmēr var griezties pie tevis pēc padoma!

ZIVIS Būsi nedaudz flegmātisks un gauss. Rītu būtu ieteicams sākt ar stipru kafijas krūzi, kas dotu možumu un spirgtumu visai dienai. Šobrīd nav ieteicams kārtot sasāpējušas attiecību jautājumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu