Otrdienas horoskops: 25. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 25. jūnijam. 

AUNS Tev liksies ļoti svarīgi dzirdēt apkārtējo viedokli par saviem panākumiem. Taču rēķinies, ka ne jau visi tevi apbērs ar komplimentiem. Esi gatavs arī veselīgai devai kritikas. Šodien nav vēlams kārto tieslietas.

VĒRSIS Tiem Vēršiem, kuri saistīti ar biznesa pasauli labvēlīgs laiks visa veida reformām darba organizācijā. Pārskati iepriekš paveikto, varbūt atradīsi un spēsi novērst kļūdas, kuras līdz šim nesa zaudējumus.

DVĪŅI Var rasties sarežģījumi darbos, kuri saistīti ar smalkiem aprēķiniem. Prātā var iešauties doma, ka ir pienācis laiks mainīt darbu. Bet kad viss būs padarīts, nospriedīsi, ka labāku darbu pat nevari vēlēties.

VĒZIS Saskarsmē ar augstākstāvošajiem var paradīsies zināma stūrgalvība un pārsteidzīgums secinājumos, kas traucēs objektīvi izvērtēt apkārt notiekošo. Nav vēlams kārtot nopietnus, finansiālos jautājumus.

LAUVA Ikdienas steigā, pelēcībā tev var sākt pietrūkt kāda brīnuma. Dodoties mājās ieej kādā ezoterisko preču veikaliņā un nopērc pirmo lietu, kas iekrīt acīs, tā noteikti tev nesīs veiksmi.

JAUNAVA Var parādīties labas iespēja nopelnīt, tev tikai jābūt drošākam par sevi un jāizrāda vairāk iniciatīvas! Nozīmīgu lomu panākumos spēlēs tavs kontaktu loks. Ģimenes dzīvē tieksies pēc saskaņas.

SVARI Labvēlīgs brīdis finansiālajā ziņā. Vari droši ieguldīt personīgos naudas līdzekļus, vai iegādāties īpašumus. Arī mājās valdīs pārsteidzoši pozitīva gaisotne. Daži nolems stāties likumīgā laulībā.

SKORPIONS Pieaugs darījumu apjoms, kāds Skorpions iegūs jaunus un stabilus partnerus, cits uzsāks apjomīga mēroga sadarbību. Attiecībā pret tuviniekiem būsi patiesi devīgs, pratīsi izdabāt ģimenes locekļu vēlmēm.

STRĒLNIEKS Vēlēsies par katru cenu tapt ievērots un uzklausīts. Tāpēc gan nevajadzētu pārkāpt ētikas robežas un kļūt uzmācīgam vai apnicīgam ar savām idejām un pārdomām. It visā centies ieturēt mērenību.

MEŽĀZIS Dažiem Mežāža zīmes pārstāvjiem veiksmīgi realizēsies radošās idejas, kas izraisīs sajūsmu arī apkārtējos. Esi uzmanīgs, neatstāj savas mantas ilgi bez uzraudzības un ļaužu pūlī sargi maciņu!

ŪDENSVĪRS Nevajadzētu izteikties par savu privāto dzīvi mazpazīstamu cilvēku sabiedrībā. Šodien daudz sekmīgāk padosies darbs vienatnē. Ja nepieciešams, droši vari pievērsties dokumentācijas sakārtošanai.

ZIVIS Kļūsi enerģisks un aktīvs, vēlēsies izmēģināt savus spēkus jaunā lauciņā. Nav izslēgts, ka apsvērsi iespēju paplašināt savu darbības nozari. Attiecībās ar pretējo dzimumu būsi romantisks un kaislīgs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu