Piecas negatīvākās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Unsplash

Astrologi apgalvo, ka dažu Zodiaka zīmju pārstāvji, paši to neapzinoties, ap sevi rada negatīvu enerģijas lauku, kas apkārtējiem liek izjust ne pārāk patīkamas izjūtas. Par to, kuru zīmju pārstāvji neapzinoties var līdzcilvēkiem likt justies slikti, vēsta portāls "Dailyhoro".

Jaunava

Visādi citādi miermīlīgās Jaunavas ciešākā kontaktā var atklāt kādu ne pārāk patīkamu rakstura iezīmi - šīs uz perfekciju vērstās Zodiaka zīmes pārstāvji nespēj atturēties no kritikas, kas nereti nomāc to tuviniekus. Jaunavas zīmē dzimušie savus komentārus bieži vien izsaka ļoti skarbi un tieši, kas var izraisīt konfliktsituācijas. Šīs Zemes zīmes pārstāvji pārsvarā pasauli redz negatīvās nokrāsās un ir ar tendenci nekam neticēt, tādēļ to piekasīgie monologi bieži vien no klausītājiem izsūc jebkādus spēkus.

Vēzis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem raksturīga pārlieka melanholija, kura bieži vien pārvēršas pat depresīvās epizodēs. Vēži ir gatavi pārdzīvot par tīrajiem sīkumiem, kas komunikāciju ar šīs zīmes pārstāvi padara līdzīgu pastaigai mīnu laukā. Sarunu biedrs nekad nevar zināt, ar ko šoreiz aizvainos jūtīgos šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus, tādēļ komunikācija ar Vēžiem sarunbiedriem mēdz laupīt spēkus. Vēži bieži vien uzskata, ka pasaule ir cietsirdīga un netaisnīga, tādēļ ciniski raugās uz visu notiekošo, ar to negatīvi ietekmējot sev blakusesošo labsajūtu.

Mežāzis

Mežāži ir viena no egoistiskākajām Zodiaka zīmēm - tie reti kad pievērš pienācīgu uzmanību apkārtējo vajadzībām un rūpēm, galvenokārt domājot par savu labumu. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji nereti izturas pret apkārtējiem nelaipni un pat rupji. Mežāži ir ārkārtīgi aizdomu pilni un ar neuzticību uzklausa visus tiem dotos padomus. Šī Zodiaka ragaiņa ieņemtā poza apkārtējos nereti rada diskomfortu un izsūc spēkus.

Dvīņi

Atraktīvie Dvīņu zīmes pārstāvji ir mūžīgā kustībā, kas, protams, nav nekas pārlieku negatīvs, taču tie savā skrējienā bieži vien ar nevērību izturas pret līdzcilvēkiem. Zem šī zvaigznāja dzimušie dara visu, kas to spēkos, lai pierādītu, ka taisnība ir tikai un vienīgi viņiem, kas var izsūkt spēkus pat no vispacietīgākajiem sarunbiedriem.

Skorpions

Šīs noslēpumainās Zodiaka zīmes pārstāvji bieži vien mētājas no vienas galējības otrā - dažkārt liekas, ka to emocionālais spektrs sastāv tikai no kaislīgas mīlēšanas un tikpat kaislīga naida. No Skorpionu sarežģītās dabas visbiežāk cieš tieši šo cilvēku romantiskie partneri, kurus var pagalam nogurdināt mūžīgā mētāšanās starp apbrīnu un greizsirdības lēkmēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu