Apbalvots 2019. gada neglītākais suns. Uzvaras laurus plūc Skamps Tramps

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Katru gadu ASV notiek "Pasaules neglītākā suņa" konkurss - šogad šo titulu ieguva kāds sirms un pinkains mīlulis vārdā Skamps Tramps (Scamp the Tramp), vēsta "USA Today".

Konkurss šogad norisinājās Kalifornijas štatā un tajā piedalījās 19 mīluļi, kuriem izskats un šarms nav stiprā puse. Pasākums gan netiek rīkots tamdēļ, lai apsmietu dzīvniekus - kā norāda konkursa rīkotāji, šādā veidā tiek vērsta uzmanība uz dzīvnieku labklājību un cilvēki tiek aicināti mīluļus adoptēt no patversmēm.

Visi suņi, kuri piedalījās pasākumā, ir dzīvojuši patversmēs, atrasti uz ielas vai konfiscēti no nelegāliem dzīvnieku pavairotājiem. Arī Skamps Tramps tika adoptēts no kādas patversmes Kalifornijā neilgi pirms iemidzināšanas.

Suņa saimniece Ivonna Moronesa stāsta: "Kad mēs kopā ar Skampu pirmo reizi braucām mājās, es zināju, ka esmu izdarījusi pareizu izvēli. Radio sāka skanēt Boba Mārlija dziesma un suņu puika šūpoja tās ritmā savu pinkaino galvu."

Otro vietu konkursā ieguva pekinietis Vailds Tangs ar vienmēr izkārtu mēli, savukārt trešo vietu - čivava Tostito, kuram nav apakšžokļa. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu