Pērnā gada labākais futbolists Dāvis Ikaunieks apprecējies futbola laukumā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Vasara ir kāzu laiks, kad daudzi cilvēki, tai skaitā sabiedrībā pazīstamas personas, pārsteidz ar interesantiem precību veidiem. Pavisam oriģinālu kāzu ceremonijas vietu izvēlējās arī 2018. gada pašmāju labākais futbolists Dāvis Ikaunieks. 

Kā novēroja "Apollo", Ikaunieks 15. jūnijā apprecējās ar savu mīļoto sievieti Sintiju Šulmi, abiem svinot īpašo notikumu Kuldīgas A. Grundmaņa stadionā.

Foto: Instagram/ sarmantipasakumi

Lai gan jaunais pāris sociālajos tīklos fotogrāfijas nepublicēja, ieskatu kāzās sniedza TV personība Aivis Ceriņš, kurš bija pasākuma vadītājs, kā arī uzņēmums, kas nodrošināja kāzu organizatorisko pusi ar dekorēšanu. 

"Viens varen lustīgs notikums ir kāzas! Kāpēc ne futbola stadionā? Mierīgi! Ilgi un laimīgi Sintijai & Dāvim no mīlas soģa!" pie foto, kur pozē ar jauno pāri, rakstīja Ceriņš. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aivis Ceriņš (@aiviscerins) on

Ceremonija notikuma laukuma vidū, kurš bija izrotāts ar ziediem. Abi tika salaulāti pie pašiem futbola vārtiem, uz kuriem sarkanā paklāja vietā veda zaļais paklājs.   

Foto: Instagram/ sarmantipasakumi

Publiskotie kadri liecina, ka kāzās pāris nav varējis iztikt arī bez pendelēm - tajos redzams, kā jaunais vīrs sit Ceriņam ar bumbu, kurš ir saģērbies futbola tiesneša tērpā.

Pēc ceremonijas gan svinības turpinājās kādā Liepājas viesu namā.

Par skaisto dienu un sadarbību vienam ar otru pateicās gan Ceriņš, gan arī pats Ikaunieks.

Foto: Instagram/ sarmantipasakumi
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu