Siksna par attiecībām ar jaundzimušo dēlu: Skaidrs, ka futbolu ar viņu kopā laikam nespēlēšu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Dziedātājs Žoržs Siksna aprīlī kļuva par tēvu otrajai atvasei - dēliņam Jēkabam, kuru viņam pasaulē laida mīļotā sieviete Anna Zaiceva, kura par Siksnu ir 22 gadus jaunāka. Tagad Siksna izdevumam "Ieva" pastāstīja, kā jūtas par jauno tēva lomu. 

Siksna atklāja, ka bērnu vēlējās tieši Anna, uz ko viņš piekrita. Tagad gan dziedātājs par šo lēmumu ir ļoti priecīgs. 

"Saproti, ka dzīvei iedota jauna elpa un ir arī jauni pienākumi. Jā, pagaidām pie jaunajiem pienākumiem vēl tikai pierodu. Jāatzīst gan, ka dēliņa mamma Anna pati labi tiek ar visu galā, es galvenokārt piepalīdzu. Manējās ir rīta stundas, sākot no kādiem astoņiem, naktī mazo tomēr vairāk aprūpē mamma.

Pirmie gadi mums abiem būs rūpju pilni, bet bērni, protams, dod arī daudz prieka. Skaidrs, ka futbolu ar dēlu kopā laikam nespēlēšu. Neesmu nekāds labais futbolists, turklāt, kā es mēdzu teikt, šis nav latviešu sporta veids. Un mani tas pilnīgi neinteresē. 

Taču es būtu laimīgs, ja dēls turpinātu mūziķa profesiju – ne dziedātāja, bet instrumentālista," intervijā atzina Siksna. 

Annai Jēkabs ir pirmais bērns, taču Žoržam jau ir meita Vlada, kura nāca pasaulē, kad dziedātājam bija 23 gadi. Par Siksnas un Zaicevas attiecībām kļuva zināms 2012. gadā. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu