Slepkavības motīvs - kotlete. Atklātas jaunas detaļas par puķu dobē atrasto noslepkavoto vīrieti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Sestdien, 15. jūnijā, ap pulksten septiņiem no rīta, kāda Maskavas forštates iedzīvotāja pie daudzdzīvokļu nama, puķu dobē, pamanīja mirušu vīrieti un par to paziņoja Valsts policijai. Jaunākā informācija liecina, ka abi vīrieši nespējuši sadalīt "svētku" maltīti, vēsta raidījums "Degpunktā".

Izmeklēšanas gaitā noskaidrots, ka vienā no dzīvokļiem alkohola lietošanas laikā regulāri notikuši skaļi konflikti. Arī kaimiņi zina stāstīt, ka dzīvoklī vienmēr notikušas iedzeršanas, bet neviens nebija domājis, ka abu "draugu" pasēdēšanas beigsies ar slepkavību. 

Policisti nonākuši pie secinājuma, ka iespējamais slepkavības motīvs bijis mielasts. 

Nogalinātais vīrietis nebija paprasījis atļauju un apēda kotleti. 

Strīda laikā namatēvs otram vīrietim iedūris ar nazi sirds rajonā. Kādu laiku līķis atradies dzīvoklī, taču vēlāk ļaundaris sajutis nepatīkamu smaku un izvilcis bojāgājušo pagalmā, kur arī atstājis. Tāpat vīrietis netālu dobē atstājis arī asiņaino nazi. 

Kā liecina raidījuma "Degpunktā" rīcībā esošā informācija, vairāki vietējie iedzīvotāji joprojām uzskata, ka policisti kļūdījušies un pie atbildības ir saucams kāds cits.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 125. panta trešās daļas – par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei.

Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku no trim līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu