Ceturtdienas horoskops: 27. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tauriņš
Tauriņš Foto: PantherMedia/Scanpix

Horoskops ceturtdienai, 27. jūnijam. 

AUNS Svarīgu lomu spēlēs šodien saņemtā informācija. No tevis tiks prasītas labas analītiskās dotības, kuras palīdzēs izlobīt vajadzīgās nianses no lielās ziņu plūsmas. Šī ir zīmīga diena žurnālistikas pārstāvjiem.

VĒRSIS Darba intensitāte būs liela. Pielūko, lai cenšoties paveikt visus darbus, tu neiedzīvojies pārslodzēs. Iespējams, ir pienākumi, kurus ir iespējams atlikt uz vēlāku laiku, tādejādi izbrīvējot laiku kam tīkamākam.

DVĪŅI Mazāk uztraucies, ko par tevis paveikto pateiks citi, galvenais parūpējies, lai tavā sniegumā neiezogas neuzmanības kļūdas, citas nepilnības. Attiecībās ar mājiniekiem valdīs patīkama sapratne.

VĒZIS Vērīgāk ieklausies intuīcijas sniegtajās norādēs un seko tām, pat ja veselais saprāts liek rīkoties pretēji. Ieguvēji būs tie zīmes pārstāvji, kuri darba lietas nestādīs augstāk par ģimenes vajadzībām.

LAUVA No tevi tiks prasīta pacietība un savaldīgums. Pat ja tiec kārdināts ar izdevīgiem finansiālajiem darījumiem, šoreiz ieturi askētisku nostāju. Zvaigznes iesaka vairāk uzmanības veltī savai pašsajūtai.

JAUNAVA Mērķtiecība, neatlaidība un ticība tev piemītošajām organizatora dotībām un saimnieciskajām spējām būs noteicošie faktori panākumos. Attiecībās ar pretējo dzimumu centies būt atraisītāks.

SVARI Tu būsi izlēmīgs un skaidri zināsi, ko vēlies panākt. Taču kavēkļus var radīt no tevis neatkarīgi ārējie apstākli. Necenties par katru cenu panākt savu, jo tā vari sasniegt pretēju efektu vēlamajam!

SKORPIONS Daudz laika veltīsi dzīves filozofiskajai apcerēšanai. Vislabprātāk eksistenciālos jautājumus pārcilāsi domubiedru vidū. Pielūko, lai dziļās pārdomas neliek piemirst svarīgu tikšanos.

STRĒLNIEKS Apliecināsi savu piedzīvojumu meklētāja garu. Kāds Strēlnieks nesmādēs iesaistīties finansiālajā avantūrā. Lai gan šādai rīcībai var būt tālejošas un grūti prognozējamas sekas.

MEŽĀZIS Piemērots brīdis, lai sakārtotu ikdienišķos saimnieciskos jautājumus, veiktu pārrunas ar sadarbības partneriem, priekšniecību. Mājas dzīvē labāk atturies cilāt smagus attiecību jautājumus.

ŪDENSVĪRS Dienas lielāko daļu var nākties kārtot dažādus birokrātiskus jautājumus, pievērsties ar grāmatvedību saistītām niansēm. Lai pagūtu izdarīt visu ieplānotajā laikā, tev nāksies krietni papūlēties.

ZIVIS Nevajadzētu kārtot darījumus ar nekustamo īpašumu, apmeklēt valsts iestādes. Tev daudz vairāk piestāvēs radošās izpausmes. Ja veicamas pārrunas ar bosu, tam piemērotāka pēcpusdiena.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu