"Barcelona": Neimars grib atgriezties, bet darījums nav dienaskārtībā

LETA/DPA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Neimars
Neimars Foto: EPA/LETA

Brazīliešu futbola superzvaigzne Neimars vēlas atgriezties Spānijas grandā "Barcelona", bet pašlaik šis darījums nav kluba dienaskārtībā, teica tā viceprezidents Žordi Kardoners.

Šovasar bijušas spēcīgas spekulācijas par 27 gadus vecā Neimara atgriešanos "Barcelona" sastāvā, ko viņš atstāja 2017.gadā. Togad viņš kļuva par pasaulē dārgāko futbolistu, jo Francijas flagmanis Parīzes "Saint-Germain" (PSG) par viņu samaksāja 222 miljonus eiro.

"Tā ir taisnība, kas lasāms un dzirdams medijos - Neimars vēlas atgriezties "Barcelona" sastāvā," teica Kardoners, kurš uzsvēra, ka "Barcelona" klubs neesot komunicējis ar futbolistu. "Nevaru piekrist izskanējušajam, ka strādājam pie Neimara iegūšanas. Ļoti liels skaits futbolistu gribētu spēlēt tik lielā klubā kā "Barcelona". Redzēsim, kas notiks pēc kāda laika."

"Pašlaik strādājam pie tā, lai izlemtu, kuri spēlētāji nākamajā sezonā mums vairs nebūs vajadzīgi. Šobrīd nevienu necenšamies pārliecināt par pievienošanos mums, it sevišķi Neimaru, ar kuru mums vispār nav bijis kontakta," skaidroja Kardoners.

Tiesa, spāņu un franču mediji iepriekš informējuši, ka "Barcelona" un PSG ir diskutējuši par detaļām darījumam, kas Neimaram ļautu atgriezties Spānijas čempionē. Spānijas plašsaziņas līdzekļi arī vēsta, ka brazīlietis ir gatavs ievērojamam algas samazinājumam.

Neimars šo divu sezonu laikā PSG sastāvā 58 spēlēs guvis 51 vārtus, tomēr regulāri cīnījies ar savainojumiem un izpelnījies kritiku par savu attieksmi. Savukārt "Barcelona" viņš pārstāvēja no 2013. līdz 2017.gadam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu