Kristīnei Vītolai traumas dēļ EČ varētu būt noslēdzies

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristīne Vītola
Kristīne Vītola Foto: Jānis Škapars/TVNET

Vienai no Latvijas sieviešu basketbola izlases līderēm Kristīnei Vītolai traumas dēļ šis Eiropas čempionāts varētu būt jau noslēdzies.

Latvijas valstsvienība daļēji Rīgā notiekošā Eiropas čempionā pirmajā spēlē ceturtdien ar 60:74 (17:24, 22:17, 10:24,11:9) piekāpās Lielbritānijas izlasei, tomēr jau pašā spēles ievadā traumu guva Vītola, kura pēc tam cīņu vairs neturpināja.

Savukārt pēc mača televīzijas kanāla TV6 studijā, tika ziņots, ka Vītola guvusi kājas ikra traumu un viņai turnīrs jau ir noslēdzies.

Tiesa, pēcspēles preses konferencē valstsvienības galvenais treneris Mārtiņš Zībarts norādīja, ka sportiste ir aizvesta uz slimnīcu padziļinātāku pārbaužu veikšanai, tomēr situācija neizskatoties iepriecinoša.

Šis varētu būt liels trieciens komandai, jo pirms turnīra savainojumā iedzīvojās vēl viena Latvijas izlases garā gala spēlētāja Aija Putniņa.

Vītola ceturtdienas spēlē paguva nospēlēt nepilnas piecas minūtes.

Nākamajā A grupas mačā piektdien latvietes plkst.18.30 spēkosies ar Ukrainu, bet noslēdzošā grupu turnīra spēle būs svētdien plkst.18.30 pret Eiropas čempioni Spāniju.

Apakšgrupu uzvarētājas iekļūs ceturtdaļfinālā, bet otrās un trešās vietas ieguvējas pirmdien savstarpējā spēlē noskaidros vēl divas ceturtdaļfināla dalībnieces.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu