Ko zvaigznes sola jūlijā? Mēneša horoskops katrai zīmei (5)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Liela veiksme un dinamiska izkdiena vai negaidītas kredītsaistības un sarežģījumi privātajā dzīvē? Lasi nākamā mēneša horoskopu, un uzzini, kas tev ierakstīts zvaigznēs!

AUNS Negaidīta apstākļu sakritība var tevi savest kopā ar ietekmīgiem cilvēkiem, ar kuriem savukārt izdosies izveidot veiksmīgu sadarbību biznesa plānā. Kopumā jūlijā labāk padosies kolektīvs darbs. Mēneša vidū zvaigznes iesaka paplašināt profesionālās iemaņas, apgūt jaunas zināšanas. Ja nākas kārtot dokumentāciju, risināt lietas ar valsts struktūrām, esi divtik piesardzīgs, neatstāj vietu steigai, neuzmanībai! Jūlija nogale var izrādīties patiesi saspringts periods, kad svarīgi notikumi risināsies gan privātajā, gan profesionālajā frontē. Taču visu cieņu – tu būsi kareivīgs un apņēmības pilns sasniegt cerētos rezultātus. Nav izslēgts, kādam Auna zīmes pārstāvim nāksies saskarties ar kredītiestādēm, kārtot vecas saistības. Atpūšoties nepāršauj par strīpu ar stipro dzērienu lietošanu un rūpīgāk samēro savas materiālās iespējas ar vēlmēm.

VĒRSIS Dinamisks, nemierīgs mēnesis, kurš prasīs no tevis daudz enerģijas, pacietības un apķērīguma. Zvaigznes iesaka aktīvāk izmantot savus sakarus, draugu atbalstu, nekautrēties lūgt palīdzību saspringtā brīdī. Kādam Vērsim var sašūpoties esošā darba vieta, taču ilgi nebūs jāgaida, kad jau pie horizonta parādīsies jaunas iespējas pierādīt sevi. Ja iespējams, tad naudas lietas labāk kārto mēneša nogalē, savukārt jūlijā sākumā un vidū ir atbilstošs periods dažādu tehnisku jautājumu risināšanai, zinātniski pētnieciskajai darbībai, ar loģistiku, transportu saistītām lietām. Mīlas dzīvē notikumus būs grūti paredzēt. Brīžiem tu pats īsti nezināsi, ko īsti vēlies, savukārt citos mirkļos iegribas būs tik kvēlas, ka ar tām vari pat apdedzināties.

DVĪŅI Šajā mēnesī dzīve, ar dažādu situāciju palīdzību, ļaus tev iegūt vērtīgas atziņas, skaidrāk apzināties nākotnes mērķus un tikt pie jauniem domubiedriem. Tu labprāt iesaistīsies dažādos radošajos projektos, liksi lietā savas analītiskās dotības un runas prasmi. Lai panākumi sekmētos vēl vairāk, esi nedaudz metodiskāks it visā ko dari, nekļūsti haotisks, izklaidīgs. Materiālajā ziņā situācija var būt mainīga, taču visā visumā par ienākumiem sūdzēties nevarēsi. Ambiciozākie zīmes pārstāvji var nolemt par labu jaunām studijām vai pretendēšanai uz augstāku amatu. Lai gan parasti intuīcija nav tava stiprā puse, tomēr šomēnes zvaigznes noteikti iesaka ieklausīties sirdsbalsī un nenonākt ar to pretrunā. Mājas dzīvē lieliski pratīsi pielāgoties tuvinieku noskaņojumam, rast kopīgu valodu ar ikvienu. Mīļotais cilvēks negaidīti var sagādāt ļoti patīkamu pārsteigumu.

VĒZIS Līdz jūlija vidum labāk ieturi lietas esošajā gultnē, atturies no jauninājumiem, krasiem pavērsieniem. Jo sevišķi apdomīgam vajadzētu būt naudas jautājumos. Nav izslēgts, ka mājoklis prasīs papildus ieguldījumus, nelielus remonta darbus, taču arī tos labāk atlikt uz mēneša otro pusi. Kopumā šomēnes nervu sistēma var būt nedaudz jūtīgāka pret ārējiem kairinājumiem, būsi vieglāk izprovocējams uz strīdiem. Lieki piebilst, ka šādi emociju uzplūdi var negatīvi ietekmēt attiecības ar apkārtējiem, jo īpaši tuviniekiem. Tāpēc, ja sajūti sevī krājamies negācijas – pievērsies sportiskām aktivitātēm, fiziskam darbam vai arī velti laiku radošām lietām, mākslai. Pilnīgi iespējams, sajutīsi lielāku interesi par psiholoģiju, ezotēriskām lietām, astroloģiju.

LAUVA Svarīgi cik aktīvu, neatlaidīgu nostāju spēsi uzturēt darba jomā. Šobrīd ir tavs pļaujas laiks, gulēšana uz lauriem, lai paliek vēlākam. No tevis var tikt prasīta lielāka atbildība, var pieaugt pienākumu nasta, taču tai līdzi arī sekos jūtamāki ienākumi, drošāks skats nākotnē. Iespējams, tiksi izraudzīts tam, lai dotos kādā pieredzes apmaiņas braucienā. Gūt panākumus palīdzēs arī spēja no pusvārda saprasties gan ar kolēģiem, gan priekšniecību. Ja tev kārtojamas juridiskās nianses, labāk lūdz zinoša profesionāļa padomu, necenties ar dokumentāciju tikt galā paša spēkiem. Kur pavisam noteikti tu spēsi izcelties, tas ir spējā vadīt, organizēt, motivēt kolektīvu, uzrunāt plašāku auditoriju. Tas nozīmē, Lauvas, Jūs gaida uz skatuves!

JAUNAVA Mēģini noskaņot sevi uz optimistiskākas nots, jo pārlieku piezemēta vai pesimistiska oma nenāks par labu nedz darbam, nedz attiecību lietām. Mēģini būt atvērtāks pret jauninājumiem, ko dzīve tev piespēlē, drošāk soļo pretī pārmaiņām, tās noteikti būs labvēlīgas. Šomēnes ne reizi vien radīsies iespējas likt lietā tev piemītošās organizatoriskās dotības un saimnieciskās prasmes. Ja darbojies menedžmenta, tirdzniecības un automehānikas jomā, tad zini, ka tavas iespējas gūt panākumus augs augumā. Mīlas dzīvē daudz ko noteiks spēja ieklausīties, izprast partneri, nemeklēt attiecībās pārmērīgu loģiku, vairāk vadīties no jūtām, mirkļa emociju uzplūdiem.

SVARI Mēneša sākumā tev radīsies jūtama iedvesma jaunu darbu, projektu uzsākšanai. Kolektīvas aktivitātes sola panākumus tikai tad, ja izvēlēsies uzticamu komandu! Nav izslēgts, ka nāksies kārtot ar tieslietām, birokrātiskajām niansēm saistīto. Centies nepagurt no ikdienas steigas un atlicināt gana daudz laika atpūtai! Jūlija vidū zvaigznes sola jaunus notikumu pavērsienus sirds lietās. Proti, nav izslēgtas nedz jaunas attiecības, nedz izteikti kaislību viļņi esošajā kopdzīvē. Esi apdomīgāks ar naudas līdzekļiem. Pat, ja tev parādās papildus ienākumi, necenties uzreiz tos iztērēt, prātīgāk būtu iekrāt kādu mazumiņu nākotnes nodrošināšanai. Mēneša izskaņa var izrādīties svarīgāka tiem Svariem, kuriem ir savs bizness, kuri strādā kopā ar ģimeni. Veiksmīga apstākļu sakritība ļaus paplašināt esošo darbību, audzēt uzņēmuma apjomus.

SKORPIONS Lielisks mēnesis, lai uzlabotu veselību, pievērstos pareizākam dzīvesveidam, atteiktos no kaitīgiem ieradumiem. Arī darba ziņā esi apdomīgs, jo pārstrādāšanās var daudz jūtamāki atsaukties uz pašsajūtu nekā citkārt, tāpēc rosies, bet ar mēru! Jūlija pirmās divas nedēļas var aktualizēt saimnieciskās lietas, juridiskos jautājumus, taču kārtojot tos, esi dubultā piesardzīgs! Diemžēl iespējami muļķīgi pārpratumi, tehniskas ķibeles, kuras radīs jūtamus kavēkļus, pat materiālus zaudējumus. Mēneša otrajā pusē situācija darba jomā kļūs vieglāka, mazināsies spriedze, uztraukumi. Jūlija nogale būs kā radīta, lai vairāk uzmanības atlicinātu otrajai pusītei, izrādītu viņai savas romantiskās jūtas.

STRĒLNIEKS Tālāku profesionālo virzību var kavēt vajadzīgo zināšanu, iemaņu trūkums, ko ātri vien nolemsi novērst. Savā rīcībā būsi patiesi izlēmīgs un mērķtiecīgs, spēsi arī apkārtējos iedrošināt pārmaiņām, dzīves kvalitātes uzlabošanai. Mēneša sākums ir piemērots dažādas informācijas ievākšanai, kontaktu dibināšanai, plānu ģenerēšanai, taču reāli uzsākt jaunas lietas pareizāk būtu jūlija otrajā pusē. Saskarsmē ar ģimenes locekļiem būsi gādīgs un uzmanīgs. Atvasītes pa brīžiem var pasprēgāt ar nejaukiem izlēcieniem, taču tu zināsi, kā nolikt jaunāko paaudzi pie vietas! Pašā mēneša nogalē var rasties iespēja izbaudīt atvaļinājuma burvību, dodoties jautrā ceļojumā, uz kādu eksotisku valsti.

MEŽĀZIS Šomēnes privātai dzīvei laika var atlikt pavisam maz, jo galveno uzmanību tu koncentrēsi karjerai, materiālās situācijas uzlabošanai. Ģimenes locekļi būs saprotoši un no savas puses centīsies tev sniegt morālo atbalstu, iedrošinājumu. Ja tev kārtojami nekustamā īpašuma jautājumi vai juridiskās lietas, to labāk darīt būt līdz jūlija vidum, savukārt mēneša otrajā pusē aktīvāk pievērsties ikdienišķi saimnieciski organizatoriskajiem jautājumiem. Esot kādā ar darbu saistītā pasākumā, tavu uzmanību var pievērst ļoti simpātiska pretējā dzimuma būtne, kura liks tavai sirdij pukstēt straujāk. Tomēr tas nenozīmē, ka attiecībās esošie Mežāži spers sānsoļus. Turpretim brīvajiem pavērsies lieliskas iespējas izbaudīt kaislīgu romānu.

ŪDENSVĪRS Tavā dzīvē, jo īpaši karjeras lietās notiekošais var iegūt daudz dinamiskāku, neprognozējamāku gaitu. Nebrīnies, ja brīžiem notikumu spraiguma rezultātā, tev sāk reibt galva. Taču zini, ka tu esi pietiekami apķērīgs un izlēmīgs, lai neapjuktu pat vissarežģītākajā situācijā. Ja būsi gatavs attīstīties, pilnveidoties, liktenis noteikti piespēlēs interesantas iespējas, kuras citkārt likās nereālas, nesasniedzamas. Saskarsmē ar apkārtējiem atturies no pārmērīga tiešuma un asiem izteikumiem. Daudz produktīvāk būtu ieturēt diplomātisku, ieturētu nostāju. Nav izslēgts, kāds Ūdensvīrs nopietnāk aizdomāsies par lielajām, filozofiskajām vērtībām, aktīvāk pievērsīsies garīgajai dzīvei.

ZIVIS Darba jomā tu lieliski pratīsi sastrādāties ar jaunāko paaudzi, smelsies no tās iedvesmu un progresīvu domāšanas veidu. Jūlijs varētu būt veiksmīgāks tiem Zivs zīmes pārstāvjiem, kuri saistīti ar reklāmas, mūzikas, skaistumkopšanas un kulinārijas jomu. Galvenais, būt uzticīgam savām idejām un neatstāt iesāktās lietas pusratā. Diezgan būtisku lomu panākumos spēlēs arī prasme piesaistīt sponsoru, atbalstītāju uzmanību savam projektam. Lai to labāk īstenotu, droši liec lietā sev piemītošās psihologa dotības un nestandarta domu gājienu. Nav izslēgts, ka šomēnes nāksies ne reizi vien kravāt ceļa somu, lai dotos ārzemju komandējumos, kuri solās sniegt daudz jaunu un atmiņā paliekošu iespaidu. Mīlas jomā jūlijs varētu būt samērā mērens, harmonisks.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu