Rīdzinieku pārsteidz helikopters pāris metrus no loga (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Unsplash

Sarkandaugavas iedzīvotājus pārsteidzis kāds īstas metropoles cienīgs skats - uz kāda lielveikala jumta stāvvietas blakus automašinām nolaidies helikopters, pirms tam kārtīgi nobiedējot kādas daudzdzīvokļu mājas 14. stāva iedzīvotāju, vēsta raidījums "Degpunktā".

Raidījumā intervētais Sandris dzīvo Duntes ielā un "Degpunktā" atklājis, ka ilgstoši mitinoties augstajā četrpadsmitajā stāvā, neuztraucas par to, ka caur viņa logiem varētu ielūkoties kāds nejaušs garāmgājējs. Liels bijis viņa izbīlis, kad ar lielu troksni pāris metrus no loga rūtīm garām aizlidojis prāvs helikopters, kura vadītājs, šķiet, centās atrast vietu, kur piezemēties.

Atguvies no pārsteiguma, Sandris izlēma ar mobilo telefonu nofilmēt tālāko lidaparāta maršrutu. Izskatās, ka pilots vēlējās nosēsties uz lielveikala "Sky and More" jumta, vietā, kur savus auto novietojuši iepirkšanās centra klienti.

"Es sākumā domāju, ka varbūt viņam piespiedu apstāšanās tur ir, bet viņam nesanāca tur tā kā nosēsties. Tas ļoti, ļoti zemu, gandrīz mašīnu augstumā nolaidās uz jumta," atminējies Sandris.

Civilās aviācijas aģentūra apgalvo, ka iedzīvotājiem nav jāuztraucas par redzēto un ka tā nebija avārijas nosēšanās, bet gan plānots un saskaņots manevrs lielveikala īpašnieku interesēs.

Valsts dibinātā aģentūra Duntes ielas iedzīvotājiem atgādina, ka iepirkšanās centra jumta stāvvieta nākotnē tiks izmantota ne tikai automašīnu novietošanai, vietējie te piedzīvos biežāku gaisa kuģu viesošanos.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu