Pāvels Globa atklāj Zodiaka zīmes, kuras visbiežāk zaudē savu ceļu dzīvē (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/numerologia_pavel_globa

Slavenais krievu astrologs Pāvels Globa atklājis četras Zodiaka zīmes, kurām ir paaugstināts risks savā dzīvē "noiet no ceļa" un paskaidrojis, kāpēc.

Auns

Neskatoties uz savām līdera dotībām un mērķtiecību, šīs Zodiaka zīmes pārstāvji bieži vien var sava mērķa sasniegšanai izvēlēties garāko ceļu, turklāt nezināt, kur veikt īsto pagriezienu. Šīs ugunīgās zīmes pārstāvji nereti neredz tālāk par savu degungalu. Auni bieži vien iet pāri kalniem, nevis tiem apkārt un emocionālās nestabilitātes dēļ ir gatavi visu mest pie malas un sākt kustību pretējā virzienā, saprotot, ka jāatgriežas atpakaļ daudz par vēlu.

Dvīņi

Lai arī Dvīņiem piemīt lieliska atmiņa un vitalitāte, šīs gaisīgās Zodiaka zīmes pārstāvji nereti pārāk daudz uzmanības pievērš sīkumiem. Šī iemesla dēļ Dvīņi bieži vien palaiž garām daudzu lietu īsteno būtību un jēgu. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji spēj aizskart citu jūtas to pat neapjaušot un, diemžēl, bieži vien izjūt tā sekas.

Skorpions

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji mēdz "noklīst no takas" savas ļaunatminīgās un atriebīgās dabas dēļ. Tā vietā, lai savu enerģiju veltītu pašizaugsmei un darbam, Skorpioni pārāk daudz laika pavada shēmojot un manipulējot. Kamēr zem šī zvaigznāja dzimušie "izrēķinās" ar saviem neskaitāmajiem pretiniekiem, tie zaudē lielu daļu dārgā laika, kura pēc tam nepietiek pašu ambīciju realizēšanai.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem piemīt neticama un pat pārspīlēta pārliecība par savu taisnību. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji principiāli nepiekrīt citu viedoklim, tādēļ nemitīgi spīta dēļ pieņem nepareizos lēmumus, neskatoties uz līdzcilvēku nemitīgajiem centieniem Ūdensvīram palīdzēt.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu